Котлети по-київськи

Котлети по-київськиКотлети по-київськи
Соковита і смачна котлета по-київськи рецепт з фото та описом.
Котлета по-київськи смачне і поширене блюдо яке легко готується в домашніх умовах. Щоб приготувати домашню котлету по-київськи вам потрібно невеликий набір продуктів та трохи вільного часу. За нашим рецептом в результаті ви перевершите ваші очікування від цієї другої страви.

Інгредієнти

  • Філе куряче 2 половинки
  • Масло вершкове 100 г.
  • Борошно, панірувальні сухарі
  • Зелень кропу 1 пучок
  • Яйце 2 шт.
  • Сіль, перець

Рецепт приготування котлет по-київськи:

Беремо куряче філе без кісточки. Відвертаємо у бік маленьке філе, робимо під ним невеликий надріз і трохи відбиваємо. Солимо, перчимо куряче філе.

Котлети по-київськи

Котлети по-київськи

Нарізаємо дрібно зелень кропу, додайте трішки солі.
Вершкове масло візьмемо по 50 гр на кожну половину філе, зіжмемо його і обваляти у кріп.

Котлети по-київськи

Покладіть масло на куряче філе і обережно завертаємо філе.

Котлети по-київськи

Котлети по-київськи

Котлети по-київськи

Обваляємо котлети у борошно і покласти у морозильну камеру на 20 хвилин.

Котлети по-київськи

Поки охолоджуються котлети збиваємо яйця.
Дістаємо котлети і швидко обваляти їх у яйце, потім в борошно, знову у яйце, в панірувальні сухарі – і на пательню смажитися.

Котлети по-київськи

Котлети по-київськи

Котлети по-київськи

Котлети по-київськи

Котлети по-київськи

Котлети по-київськи

Смажимо котлети хвилин 20 на повільному вогні, постійно перевертаючи їх, щоб не підгоріли.

Котлети по-київськи

До столу котлети по-київськи подавайте гарячими.
На гарнір до котлети по-київськи дуже підійде картопля і зелень.

Котлети по-київськи

Приємного смаку!