Кабачки жарені

Кабачки жареніКабачки жарені
Рецепт приготування смачних жарених кабачків залитих сметаною. Кабачки жарені готуються швидко, їх можна вживати в їжу як в гарячому, так і в холодному вигляді. Дізнайтеся як швидко приготувати кабачки жарені.

Інгредієнти

  • 3 середніх кабачка
  • 1 яйце
  • 2 ст. л. молока
  • 4 ст. л. борошна
  • рослинне масло
  • 1 склянка сметани
  • зелень кропу
  • сіль за смаком

Рецепт приготування

1. Вимити і очистити кабачки. Нарізати кружечками завтовшки приблизно 1,5 сантиметра. Посолити.

2. Змішати борошно з молоком. Вмочити в цю суміш кружечки кабачків, обваляти в борошні і обсмажити з обох боків на сковороді.

3. Скласти обсмажені кабачки в глибоку сковороду, залити сметаною, закрити кришкою і відправити в розігріту духовку на 10 хвилин.

4. Розкласти кабачки по тарілках і посипати зеленню кропу.

Приємного смаку!