Курячі крученики з грибами

Курячі крученики з грибамиКурячі крученики з грибами
Крученики з грибами рецепт з фото та покроковим описом. Рецепт м’ясних рулетиків з начинкою з шампіньйонів.
Крученики – одне з популярних на Україні м’ясних блюд на кожен день та свята.
Шалено смачні, маленькі м’ясні вертуни з грибною начинкою.
Страва Української кухні приємно урізноманітнить ваш святковий стіл. М’ясні вертуни не тільки дуже ситні, але і оригінальні. Як готувати цю страву з грибами, читайте далі.

Інгредієнти

  • Філе куряче 700 г.
  • Борошно
  • Масло вершкове 50 г.
  • Для начинки:
  • Гриби шампіньйони свіжі 300 г.
  • Морква 1 шт.
  • Цибулина 1 шт.

Рецепт приготування кручеників:

Для начинки поріжте гриби, натріть моркву на великій тертці, порізати цибулю кубиками і все обсмажити до готовності, посолити, поперчити.

Курячі крученики з грибами

Подрібніть готову начинку за допомогою, блендеру, кухонного комбайну чи пропустіть через м’ясорубку.

Курячі крученики з грибами

Філе куряче порізати впоперек на шматки. Відбити шматки молотком, посолити, поперчити.

Курячі крученики з грибами

Положити на відбиті шматки філе начинку з грибів і завернути.

Курячі крученики з грибами

Курячі крученики з грибами

Курячі крученики з грибами

Крученики обваляти в борошні і смажити на сковорідці з обох боків.

Курячі крученики з грибами

Курячі крученики з грибами

Курячі крученики з грибами

Обсмажені крученики поскладати у каструлю, додати гарячої води так, щоб вона ледь покривала вертуни.

Курячі крученики з грибами

Додайте вершкового масла зелень кропу, петрушки, посолити, поперчити і потушити все це на маленькому вогні хвилин 15.

Курячі крученики з грибами

Курячі крученики з грибами

Подавати смачні крученики як гарнір до других страв з різних круп та картоплі!

Курячі крученики з грибами

Приємного смаку!