Крученики з грибами рецепт з фото та покроковим описом. Рецепт м’ясних рулетиків з начинкою з шампіньйонів.
Крученики – одне з популярних на Україні м’ясних блюд на кожен день та свята.
Шалено смачні, маленькі м’ясні вертуни з грибною начинкою.
Страва Української кухні приємно урізноманітнить ваш святковий стіл. М’ясні вертуни не тільки дуже ситні, але і оригінальні. Як готувати цю страву з грибами, читайте далі.
Інгредієнти
- Філе куряче 700 г.
- Борошно
- Масло вершкове 50 г.
- Для начинки:
- Гриби шампіньйони свіжі 300 г.
- Морква 1 шт.
- Цибулина 1 шт.
Рецепт приготування кручеників:
Для начинки поріжте гриби, натріть моркву на великій тертці, порізати цибулю кубиками і все обсмажити до готовності, посолити, поперчити.
Подрібніть готову начинку за допомогою, блендеру, кухонного комбайну чи пропустіть через м’ясорубку.
Філе куряче порізати впоперек на шматки. Відбити шматки молотком, посолити, поперчити.
Положити на відбиті шматки філе начинку з грибів і завернути.
Крученики обваляти в борошні і смажити на сковорідці з обох боків.
Обсмажені крученики поскладати у каструлю, додати гарячої води так, щоб вона ледь покривала вертуни.
Додайте вершкового масла зелень кропу, петрушки, посолити, поперчити і потушити все це на маленькому вогні хвилин 15.
Подавати смачні крученики як гарнір до других страв з різних круп та картоплі!
Приємного смаку!