» » Домашня ковбаса запечена в духовці

Домашня ковбаса запечена в духовці

Домашня ковбаса запечена в духовціДомашня ковбаса запечена в духовці

Як приготувати домашню ковбасу? Домашня ковбаса - одна з 12-ти святкових страв яку готують на Різдво. Смачна українська страва, пропоную рецепт з фото приготування домашньої ковбаси зі свинини. Зроблена вдома ковбаса дуже запашна та корисна - не зрівняти з магазинною.

Інгредієнти

  • Свинина 1,2 кг.
  • Сало 300 г.
  • Сіль, перець за смаком
  • Вода 1 склянка
  • Часник 5 зубців

Рецепт приготування ковбаси:

М'ясо свинини помити, порізати великими шматками.

М'ясо свинини помити, порізати великими шматками

Надіваємо на м’ясорубку ніж для нарізання м’яса шматочками, перемелюємо.

Надіваємо на м’ясорубку ніж для нарізання м’яса шматочками, перемелюємо

Сало можна перемолоти теж через цей ніж ( ковбаса вийде більш сухішою), а можна порізати шматочками (ковбаса вийде більш жирною).

часник почистити і натерти

Додати сіль, перець, подрібнений на тертці часник, воду і все ретельно перемішуємо, ставимо у холодильник на 1-2 години.

Підготовлені кишки начиняємо фаршем за допомогою спеціальної насадки, зав’язуємо кінці і проколюємо голкою кишку по всій довжині з обох боків, щоб вийшло повітря і кишка не лопнула в процесі випікання.

кишки начиняємо фаршем

Викладаємо ковбасу на застелене пергаментом деко і ставимо запікатися у попередньо розігріту до 200 °С духовку.

Викладаємо ковбасу на застелене пергаментом деко

ставимо запікатися ковбасу у попередньо розігріту до 200 °С духовку

Кожні 20 хвилин виймаємо ковбасу і перевертаємо на інший бік, щоб вона добре обсмажилася з усіх боків.

Кожні 20 хвилин виймаємо ковбасу і перевертаємо на інший бік

Випікаємо до тих пір, доки ковбаса не зарум’яниться, у мене вийшло приблизно 50-60 хвилин і ковбаса готова.

Випікаємо до тих пір, доки ковбаса не зарум’яниться

Смачна домашня ковбаска, ніжна і ароматна, дуже м'якенька - дійсно святкова страва.

Домашня ковбаса запечена в духовці

Приємного смаку!

Схожі рецепти

Домашня ковбаса зі свинини
Домашня ковбаса яку я сьогодні роблю - це перевірений роками рецепт моєї мами. Ця домашня ковбаса зі свинини є частиною будь-якого свята в нашій родині. Ніжна, ароматна ковбаса приготовлена в духовці, покроковий рецепт з фото та поради щодо приготування. З цих інгредієнтів вийде три кільця смачної
Домашня ковбаса з курячою печінкою і гречкою
Ковбаса з курячою печінкою і гречкою смачна та має дуже прості складники. Доступний та легкий рецепт домашньої ковбаси з печінкою та гречкою. Смачна ковбаса з курячою печінкою до святкового пасхального столу.
Домашня куряча ковбаса
Домашня куряча ковбаса проста в приготуванні, ароматна та смачна. Рецепт з фото курячої ковбаси зробленої в домашніх умовах та запеченої в духовці з покроковим описом. Ніжна домашня ковбаса стане в нагоді до Великодня, та інших свят.
Куряча ковбаса з печінкою
Куряча ковбаса в домашніх умовах легко готується, смачна та ароматна. Рецепт курячої ковбаси з печінкою, відварена у воді. Домашня ковбаса з курятини швидкого приготування виходить надзвичайно смачною, а найголовніше - без всяких шкідливих добавок!
Домашня ковбаса в духовці
Домашня ковбаса в духовці завжди смачна, бо зроблена із м'яса, а не сої. А якщо її приправити, ще й за моїм рецептом, то ліпшої печеної ковбаски до свят і не треба. Спробуйте приготувати домашню ковбасу печену в духовці?
Домашня шоколадна ковбаса зі згущеним молоком
Шоколадна ковбаса - смачний десерт до чаю, зроблений вдома і дуже подобається дітям і дорослим. Цей рецепт приготування домашньої шоколадної ковбаски робиться дуже швидко, приблизно 10 хвилин. Шоколадна ковбаса з печивом і додаванням згущеного молока, рецепт з фото і покроковим описом.

1 комментар

Галина
Готували цю смакоту дійсно вийшло чудово
Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору