» » Солянка по-грузинськи

Солянка по-грузинськи

Солянка по-грузинськиСолянка по-грузинськи
Солянка має насичений смак і аромат. Рецепт солянки по-грузинськи досить простий, тому можна сміливо включити це блюдо в своє повсякденне меню. Така солянка вважається другим блюдом, його густоту можна відрегулювати по своєму смаку. М'ясна солянка по-грузинськи - рецепт ситного страви, яке сильно відрізняється від звичайної солянки.

Інгредієнти

  • 700 г яловичини
  • 2 великі цибулини
  • 3 солоних бочкових огірка
  • 4 зубчики часнику
  • 2 ст. л. томатної пасти
  • сіль - за смаком
  • чорний мелений перець - за смаком
  • рослинна олія - для смаження
  • хмелі-сунелі. мелений коріандр, сухий базилік, зіра, солодка і гостра паприка, кріп, лавровий лист - за смаком
  • свіжа зелень (петрушка і кінза) - на смак

Рецепт приготування солянки:


М'ясо вимийте, наріжте шматочками приблизно 2 х 5 см.

Солянка по-грузинськи


Помістіть його в киплячу воду, зніміть піну, зменшіть вогонь і варіть до готовності приблизно 1 годину.

Цибулю наріжте півкільцями.
У сковорідці розігрійте олію і обсмажити цибулю до золотистого кольору.

Змішайте обсмажену цибулю з томатною пастою.
Солоні огірки натріть на тертці (можна нарізати кубиками або соломкою).

Солянка по-грузинськи


Додайте огірки в сковороду, перемішайте.
М'ясо вийміть з бульйону і перекладіть в сковороду до огірків і цибулі.

Солянка по-грузинськи


Влийте бульйон, в якому варилося м'ясо, приблизно 250-300 мл.
Кількість бульйону може бути більше або менше, залежно від бажаної густоти солянки.

Солянка по-грузинськи


Посоліть, додайте подрібнений або пропущений через прес часник, приправте спеціями і готуйте на повільному вогні під кришкою ще 20 хв. За кілька хвилин до готовності додайте дрібно нарубану зелень.

Солянка по-грузинськи


Дуже смачна солянка по-грузинськи готова, перед подачею посипте блюдо дрібно нарубаного зеленню.

Приємного смаку!

Схожі рецепти

Картопля запечена в рукаві
Картопля запечена в рукаві в піст - що може бути смачніше? Особливо, коли після запікання не треба чистити деко. Смачна картопля в рукаві в духовці чудова страва на кожен день та на Різдво. Рецепт приготування картоплі запеченої в духовці простий та легкий.
Баранина с нутом
Баранина з нутом - ароматне блюдо зі східним колоритом. Смачна та соковита страва, рецепт приготування з фото.
Каша гречана з грибами
Пісні страви з гречки - це смачні страви які готують не тільки в строгий піст, а і на кожен день. Каша гречана з грибами - вишукана пісна страва, готувати дуже легко. Рецепт приготування гречаної каші з грибами та цибулею в піст. Гриби як добавка до каш змінюють смак цих в кращу сторону. Сушені
Локшина з грибами і шпинатом
Локшина з грибами та шпинатом - пісна друга страва під час Великого посту. Простий рецепт смачної локшини на обід під час посту. В дні коли дозволена риба, додайте банку тунця до такої локшині - стане ще смачніше.
Святковий холодець
На відміну від звичайного холодцю, «Святковий» радує око всіма кольорами веселки. До того ж різні овочеві добавки насичують блюдо вітамінами. Святковий холодець рецепт приготування. Як зварити холодець з свиних та телячих ніжок дивіться далі.
Печеня по-київськи
Як і всі страви, приготовлені в керамічних горщиках, печеня по-київськи володіє насиченим смаком і ароматом. Рецепт печеня по-київськи - смачна друга страва приготовлена в горщиках.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору