Солянка по-грузинськи

Солянка по-грузинськиСолянка по-грузинськи
Солянка має насичений смак і аромат. Рецепт солянки по-грузинськи досить простий, тому можна сміливо включити це блюдо в своє повсякденне меню. Така солянка вважається другим блюдом, його густоту можна відрегулювати по своєму смаку. М’ясна солянка по-грузинськи – рецепт ситного страви, яке сильно відрізняється від звичайної солянки.

Інгредієнти

  • 700 г яловичини
  • 2 великі цибулини
  • 3 солоних бочкових огірка
  • 4 зубчики часнику
  • 2 ст. л. томатної пасти
  • сіль – за смаком
  • чорний мелений перець – за смаком
  • рослинна олія – для смаження
  • хмелі-сунелі. мелений коріандр, сухий базилік, зіра, солодка і гостра паприка, кріп, лавровий лист – за смаком
  • свіжа зелень (петрушка і кінза) – на смак

Рецепт приготування солянки:

М’ясо вимийте, наріжте шматочками приблизно 2 х 5 см.

Солянка по-грузинськи

Помістіть його в киплячу воду, зніміть піну, зменшіть вогонь і варіть до готовності приблизно 1 годину.

Цибулю наріжте півкільцями.
У сковорідці розігрійте олію і обсмажити цибулю до золотистого кольору.

Змішайте обсмажену цибулю з томатною пастою.
Солоні огірки натріть на тертці (можна нарізати кубиками або соломкою).

Солянка по-грузинськи

Додайте огірки в сковороду, перемішайте.
М’ясо вийміть з бульйону і перекладіть в сковороду до огірків і цибулі.

Солянка по-грузинськи

Влийте бульйон, в якому варилося м’ясо, приблизно 250-300 мл.
Кількість бульйону може бути більше або менше, залежно від бажаної густоти солянки.

Солянка по-грузинськи

Посоліть, додайте подрібнений або пропущений через прес часник, приправте спеціями і готуйте на повільному вогні під кришкою ще 20 хв. За кілька хвилин до готовності додайте дрібно нарубану зелень.

Солянка по-грузинськи

Дуже смачна солянка по-грузинськи готова, перед подачею посипте блюдо дрібно нарубаного зеленню.

Приємного смаку!