Курячі нагетси запечені в духовці

Курячі нагетси запечені в духовціКурячі нагетси запечені в духовці
Ці смачні і ніжні курячі нагетси не смажаться на сковорідці, а запікаються в духовці. Спробуйте цей рецепт і він обов’язково займе гідне місце у вашій кулінарній книзі.

Інгредієнти

  • Куряче філе 2 шт. близько 500 г.
  • Натуральний йогурт 100 мл.
  • Сіль, чорний мелений перець за смаком
  • Крекери (несолодкі) 100 г.
  • Сир 100 г.

Рецепт приготування

Куряче філе поріжте смужками і маринуйте в домашньому йогурті с додаванням солі і меленого перцю (маринувати не менше 1 години)

Курячі нагетси запечені в духовці

Для приготування панірування, крекери складіть в міцний пакет і перетворите в крихту за допомогою качалки або молоточка для відбивання м’яса.

Курячі нагетси запечені в духовці

Сир натерти на дрібній тертці і змішайте з крекерами.

Курячі нагетси запечені в духовці

Шматочки курки по одному обваляйте в паніровці і викладіть на застелене пергаментом деко. Випікайте в нагрітій до 220 градусів духовці на протязі 15-20 хвилин.

Курячі нагетси запечені в духовці

Курячі нагетси подавайте з овочевим салатом або соусом тар-тар.

Приємного смаку!