Деруни з м’ясом

Деруни з м'ясомДеруни з м'ясом
Деруни з картоплі всі готують по-різному, існує безліч рецептів. Як приготувати деруни з м’ясом? Простий рецепт з фото смачних дерунів з м’ясом.
Приготування дерунів швидке якщо у вас є кухонний комбайн за допомогою якого ви за хвилину зітрете картоплю.

Інгредієнти

  • картопля (великий) 700 г.
  • фарш змішаний (свинина + яловичина) 300 г.
  • цибулина 1 шт.
  • яйця 3 шт.
  • пшеничне борошно 2 ст. л.
  • молоко або вода 100 г.
  • сіль, перець, олія

Рецепт приготування дерунів:

Картоплю очистити від шкірки, натерти на дрібній тертці або у кухонному комбайні.

Деруни з м'ясом

Деруни з м'ясом

Додати борошно, сіль, перець, яйця – все ретельно перемішати.

Деруни з м'ясом

В молоці розмочіть 1 скибочку хліба, добре віджати і додати до фаршу.

Деруни з м'ясом

Деруни з м'ясом

У фарш додайте потерту на тертку цибулю, яйце, поперчіть та посоліть. Перемішайте м’ясний фарш.

Деруни з м'ясом

Деруни з м'ясом

На розігріту сковорідку спочатку викласти картопляну масу у вигляді оладок (приблизно 1-1,5 ст. л. картопляної маси на один дерун).

Деруни з м'ясом

Деруни з м'ясом

Сформуйте з фаршу невеликий коржик, покладіть зверху на картоплю, розрівняти ложкою.

Деруни з м'ясом

Деруни з м'ясом

Зверху фарш залити 1 ст. л. картопляної маси.

Деруни з м'ясом

Обсмажити деруни з обох боків до рум’яної скоринки.

Деруни з м'ясом

При обсмажуванні дерунів з другої сторони накривати кришкою.
Смачні деруни подавати гарячими, з додаванням сметани.

Деруни з м'ясом

Приємного смаку!