» » Різдвяна свинина

Різдвяна свинина

Різдвяна свининаРіздвяна свинина
Різдво - одне з найважливіших християнських свят, найсвітліший, радісний і сімейний. Рецепт приготування різдвяної свинини до святкового столу. Смачну та соковиту свинину на Різдво подавайте до столу з соусом.

Інгредієнти

  • На кожен 1 кг філе свинини
  • Червоне вино 2-3 ст. л.
  • Мед 1 ст. л.
  • Перець чилі (порошок), сушений базилік, сіль, чорний, білий і запашний перці по 1/2 ч. л.
  • Сушений імбир, кориця по 1/4 ч. л.
  • Для соусу:
  • Бульйон 200-300 мл.
  • Борошно 1 ст. л.
  • Вершки 100 мл.
  • Гірчиця 1/2 ч. л.
  • Мед і коньяк по 1 ст. л.

Рецепт приготування свинини:


Всі приправи змішайте між собою, а потім із сумішшю вина і меду. Змастіть отриманою сумішшю м'ясо. Розігрійте духовку до 1S0 °С, поставте вниз деко з водою, а в середину - решітку з м'ясом. Витікати приблизно 1 годину. Потім збільшити температуру і підрум'янити ще 10-15 хвилин.

М'ясний сік з дека розведіть водою до 200 мл, підігрійте, додайте вершки з розведеними в них борошном, гірчицею, медом. Варити до загущення, але не кип'ятити. Додайте коньяк і вимкніть вогонь.

Різдвяне м'ясо поріжте на порційні шматки, полийте соусом і подавайте до святкового столу.

Приємного смаку!

Схожі рецепти

Різдвяна кутя. 5 рецептів куті на Святвечір
Кутя - традиційна страва яка у різних регіонах України готується по різному. Дізнайтесь 5 найкращих рецептів Різдвяної куті.
Кутя на Різдво
Кутя на різдво, дізнайтесь види куті та призначення. Також ділимось найкращими рецептами куті з пшениці. Кутя - дуже старовинна страва. Незважаючи на те, що ця різдвяна страва стала частиною християнських традицій, кутю використовували ще язичники. Кутя у перекладі означає - варена пшениця.
Салат «Сімейний» з свинячим серцем
Салат з свинячим серцем перевірений рецепт смачного салату. Салат «Сімейний» смачний та корисний, займе гідне місце на святковому столі. Готуємо салат з серцем, морквою та огірками рецепт з фото, простий в приготуванні та здивує смаком ваших гостей.
Справжня українська кутя
Ваше Різдво буде ідеальним, якщо приготуєте справжню українську кутю за нашим рецептом з фото. Королева чарівної вечері вершково-горіхова з насиченим присмаком меду Різдвяна кутя. Смачна традиційна кутя на Різдво - солодка, тане у роті, рецепт приготування. Класична кутя завжди вариться з пшениці.
Різдвяна кутя традиційний рецепт
Різдвяна кутя - традиційний рецепт приготування справжньої української куті. Кутя – страва, з якої в Україні починають вечерю на Святий вечір. Мак і мед обов'язкові компоненти куті, бо символізують багатство і здоров’я в сім’ї. Вважаю, що в кожен будинок, де на Різдво на столі буде традиційна
Відбивні з фаршу
Відбивні з фаршу - смачний гарнір до каш, рецепт з фото. Відбивна з фаршу готується швидко з будь-якого фаршу - змішаного (свинина і курка), фаршу з яловичини або свинини. Виходить дуже смачно і зовсім не схоже на домашні котлети.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору