Антрекот з цибулею

Антрекот з цибулеюАнтрекот з цибулею

Інгредієнти

  • 3 шматка свинини на кісточці (антрекота)
  • 1 велика цибулина
  • 2 ст. л. бальзамічного оцту
  • спеції для м’яса – за смаком
  • сіль – за смаком
  • рослинна олія – для смаження

Рецепт приготування

Цибулину очистіть і наріжте великими кільцями. Антрекоти вимийте, обсушіть серветками, натріть спеціями і сіллю.

Антрекот з цибулею

Складіть м’ясо і цибулю в миску, додайте бальзамічний оцет, перемішайте і залиште на 1-2 години маринуватися.

Антрекот з цибулею

У сковорідці розігріти невелику кількість олії і швидко обсмажити антрекоти зі свинини з обох боків до рум’яної скоринки.

Антрекот з цибулею

Духовку нагріти до 200 °С. В форму для випічки викладіть цибулю, з яким маринувалося м’ясо, зверху покладіть антрекоти. Запікайте антрекоти зі свинини 20-30 хвилин до прозорого соку.

Антрекот з цибулею

Автор – Наталя Імшенецька
Джерело – Домашня кухня №2 2014

Приємного смаку!