М’ясні гнізда з фаршу

м'ясні гнізда з фаршу

Страви з фаршу завжди є на моєму столі. Та постійно готувати котлети ми не будемо. Сьогодні приготуємо мою улюблену страву для поціновувачів макаронів – м’ясні гнізда з фаршу, рецепт з фото. Смачна та проста в приготуванні друга страва.

Інгредієнти

Фарш 700 г.
Цибуля 2 шт.
Яйце 1 шт.
Панірувальні сухарі 1 ст. л.
Вермішель 1 пачка
Сіль, мелений перець за смаком
Солодкий перець 2 шт.
Морква 1 шт.
Помідори 3 шт.
Цибуля 1 шт.
Сметана 2 ст. л.
Для соусу:
Кетчуп 2 ст. л.
Сметана 3 ст. л.

Рецепт приготування з фото

М’ясо та цибулю пропустити через м’ясорубку. Посолити, поперчити, додати яйце і перемішати фарш.

рецепт приготування з фото

Якщо використати для страви фарш зі свинини то додаємо столову ложку панірувальних сухарів, а якщо курячий чи яловичий то не треба.

У форму для запікання відправити порізані кубиками болгарський перець, помідори, цибуля півкільцями і натерту моркву.

рецепт приготування з фото

Посолити, додати сметану і ретельно перемішати. Овочі можна додавати будь-які, це можуть бути тільки цибуля з морквою.

рецепт приготування з фото

Викладаємо макаронні гнізда (готові продаються в магазинах) і кожне заповнюємо фаршем.

рецепт приготування з фото

Приготувати соус – для цього змішати сметану, кетчуп, трохи солі. Змазати кожну котлету соусом.

рецепт приготування з фоторецепт приготування з фото

Налити у форму воду – 300 мл., накриваємо фольгою.

Запікати страву в духовці розігрітій до 180 градусів впродовж 1 години, за бажання за 5 хвилин до кінця можна посипати тертим сиром.

По закінченню часу дістаємо з духовки і посипаємо рубаною зеленню кропу та петрушки.

рецепт приготування з фото

Приємного смаку!