» » Ковбаса з картоплі

Ковбаса з картоплі

ковбаса з картоплі

Смачно, ситно та не дорого! Ковбаса з картоплі до будь-якого столу - цікава закуска чи основна страва. Рецепт картопляної ковбаси з фото та описом приготування.

Інгредієнти

Картопля 2 кг.
М'ясо 500 г.
Сало 400 г.
Цибуля 2 шт.
Часник 4 зубці
Сіль 2 ч. л. або за смаком
Манна крупа 50 г.
Молоко 250 мл.
Мелений чорний перець за смаком
Кишка для ковбаси 4 шт.

Рецепт приготування ковбаса з картоплі

Сало порізати невеликими шматками а м'ясо шматочками більшого розміру.

порізати сало і м'ясо

Смажити сало на сковорідці 5 хвилин, потім додати м'ясо. Смажити до золотистого кольору.

смажити сало і м'ясо

Додати дрібно порізану цибулю і смажити все разом до золотистого кольору цибулі.

смажити цибулю

Картоплю почистити і натерти на саму мілку тертку. Якщо натерти на велику то смак ковбаси буде зовсім інакшим.

До натертої картоплі додати смажені сало з м'ясом, але намагайтесь якомога менше додати жиру що утворився під час смаження.

Також додаємо часник пропущений через прес, молоко, сіль за смаком, мелений перець, манну крупу.

змішати інгредієнти

Все разом добре перемішати, начинка для ковбаси готова.

Беремо кишки, які треба вимочити у воді з оцтом і добре вимити. Можете купити вже готові посолені кишки в магазині, які треба просто промити. Одну сторону зав'язати ниткою, а через іншу наповнюємо начинкою.

наповнити кишкинаповнити кишки

Форму для запікання змазати жиром і викласти картопляну ковбасу, зробити голкою отвори, щоб не лопнула.

Розігріти духовку до 180 градусів і поставити запікатися на 1 годину 20 хвилин.

картопляна ковбасаковбаса з картоплі рецепт

Смачна, недорога ковбаса з картоплі готова, вашим гостям вона дуже сподобається.

Приємного смаку!

Схожі рецепти

Смажена картопля на сковороді
Всі полюбляють смажену картоплю на сковороді, з додаванням свіжого сала та цибулі. Смачна вечеря проста в приготуванні, але треба дотримуватись деяких порад. Смажити картоплю потрібно на сковорідці з товстим дном та протипригарним покриттям. Картопля смажена на сковороді по-домашньому, мій рецепт з
Капусняк зі свіжої капусти
Капусняк - традиційна перша страва української кухні. Приготуємо український капусняк зі свіжої капусти - поживно і надзвичайно смачно. Рецепт приготування густого та поживного гарячого капусняку, гарна страва на обід. Капусняк вариться на м'ясному бульйоні з додаванням капусти, пшона та сала.
Домашня куряча ковбаса
Домашня куряча ковбаса проста в приготуванні, ароматна та смачна. Рецепт з фото курячої ковбаси зробленої в домашніх умовах та запеченої в духовці з покроковим описом. Ніжна домашня ковбаса стане в нагоді до Великодня, та інших свят.
Куряча ковбаса з печінкою
Куряча ковбаса в домашніх умовах легко готується, смачна та ароматна. Рецепт курячої ковбаси з печінкою, відварена у воді. Домашня ковбаса з курятини швидкого приготування виходить надзвичайно смачною, а найголовніше - без всяких шкідливих добавок!
Домашня ковбаса в духовці
Домашня ковбаса в духовці завжди смачна, бо зроблена із м'яса, а не сої. А якщо її приправити, ще й за моїм рецептом, то ліпшої печеної ковбаски до свят і не треба. Спробуйте приготувати домашню ковбасу печену в духовці?
Домашня ковбаса запечена в духовці
Як приготувати домашню ковбасу? Домашня ковбаса - одна з 12-ти святкових страв яку готують на Різдво. Смачна українська страва, пропоную рецепт з фото приготування домашньої ковбаси зі свинини. Зроблена вдома ковбаса дуже запашна та корисна - не зрівняти з магазинною.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору