Гречка по-купецькому – кулінарний рецепт

гречка по-купецькому

Гречка по-купецькому – ви ніколи не куштували такий варіант гречки? Гречана каша з фаршем – смачно, корисно і швидко готується. Рецепт гречки по-купецькому с покроковим описом приготування.

Інгредієнти

Гречана крупа 1 ст.
М’ясний фарш 300 г.
Цибуля 1 шт.
Морква 1 шт.
Часник 2 зубці
Томатна паста 2 ст. л.
Олія 20 г.
Сіль, перець за смаком

Як приготувати гречку по-купецькому

Промити гречану крупу під проточною водою. Змазати сковорідку олією і висипати гречку, щоб підсохла на середньому вогні.

Моркву натерти на тертці, цибулю порізати півкільцями і все обсмажити до готовності (золотистого кольору) на сковорідці.

Додати фарш, перемішати і додаємо томатну пасту.

Смажити 5-7 хвилин.

До м’яса з овочами висипати гречану крупу, перемішати.

Залити сковорідку водою таким чином щоб гречка ледве була під водою.

Посолити і поперчити за смаком, додати лавровий лист.

Тушкувати гречку по-купецькому на повільному вогні під кришкою поки не випарується волога. Скуштуйте, якщо гречка не готова долити ще трохи води.

У готову гречку додати порізаний мілко часник і перемішати.

Гречка по-купецькому готова.

Приємного смаку!