Морський окунь фарширований – простий рецепт запеченого окуня зі спеціями, яйцями, зеленню та панірувальними сухарями. Смачна друга страва з риби здатна прикрасити навіть святковий стіл. Фарширований окунь добре смакує з відвареною картоплею.
Інгредієнти
- 600 гр морського окуня;
- 4 яйця;
- 1 цибуля;
- 2 ст. л. панірувальних сухарів;
- 2 ст. л. розтопленого вершкового масла;
- 3 ст. л. рубаної зелені петрушки та кропу;
- 2 ст. л. спецій для риби;
- сіль за смаком
Рецепт приготування
Рибу почистити, не розрізаючи черевце, видалити голову і плавники. Через розріз у голові риби випатрати ії. Тушки окуня добре промити, посолити.
Цибулю обсмажити до золотистого кольору і перемішати його з порізаними вареними яйцями. Все заправити сумішшю спецій для риби і рубаною зеленню.


Заповнити черевце отриманим фаршем, змочити рибу збитими яйцями, панірувати в сухарях і обсмажити з усіх боків до готовності і утворення рум’яної скоринки.

Для гарніру відварити картоплю
Перед подачею рибу гарнірувати відвареною картоплею і оформити зеленню.
Приємного смаку!