» » Курка в лаваші - рецепт приготування з фото

Курка в лаваші - рецепт приготування з фото

курка в лаваші

Як смачно приготувати курку в духовці? Курка в лаваші, запечена цілком - рецепт приготування з фото. Запечена в духовці курка - апетитна друга страва здатна перетворити звичайну вечерю на свято.

Соковита, смачна курка запечена в лаваші в духовці покроковий рецепт з фото.

Інгредієнти

Курка 1-1,5 кг.
Лаваш вірменський тонкий 1-2 шт.
Цибуля 1 шт.
Майонез
Сіль, перець, спеції, часник

Курка запечена в лаваші рецепт приготування

Курку посолити, поперчити, обмазати спеціями, часником, майонезом.

змазати курку приправами

Залишити трохи промаринуватися.

курку обмотати лавашемЛистом лаваша обмотати курку.

Викласти курку на деко, застелене фольгою

замотати в фольгу

Накрити курку фольгою (нещільно) і поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Запікати протягом 1 години або більше, залежить від розміру курки.

За 15-20 хв. до готовності зняти фольгу і дати зарум'яниться.

запікати курку в духовці

Курка запечена в духовці в лаваші готова. Почекайте поки курка трохи охолоне, розріжте на шматки і подавайте разом з лавашем.

курка запечена в духовці готова

Видео - Курка в лаваші, запечена в духовці

Приємного смаку!

Схожі рецепти

Запечена підчеревина в духовці
Запечена підчеревина - традиційна українська страва, готують яку частіше на свята. Соковита та дуже смачна підчеревина з свинини - чудова закуска до будь-якого столу. Рецепт приготування запеченої підчеревини в духовці.
Курка на часниковій подушці запечена в духовці
Щоб побалувати рідних приготуйте курку цілком на часниковій подушці запечену в духовці. Соковите і ніжне м'ясо гарне на смак, а з сирним соусом - просто не зможете відірватись. Тож до вашої уваги курка на часниковій подушці рецепт приготування з фото і покроковим описом. Гарний рецепт на день
Смачна курка в духовці
Смачна, соковита курка в духовці рецепт з покроковими фото. Сьогодні для запікання курячих стегон я приготую соус з цукру. Цікавий, новий рецепт приготування курки на вечерю для всієї родини. Ароматна з хрусткою скоринкою курочка, гарний варіант до будь-якого гарніру.
Курка, запечена в їстівній тарілці
Ароматна курка, запечена в їстівній тарілці - смачна друга страва на кожен день. Курка запікається в листковому тісті, тим самим весь сік зберігається, а додавання соку лимону і часнику, додає неймовірний смак та аромат, листкове тісто стає хрустким та по завершенню приготування вбирає весь сік в
Курка в сметані з картоплею
Курка в сметані з картоплею запечена в духовці - друга страва яка готується дуже просто. Курка тушкована в сметані зі спеціями виходить ніжна та м'якенька, та ще й недорога страва на кожен день на вечерю.
Курка запечена цілком в мікрохвильовці
Курка, запечена цілком в мікрохвильовці, дуже ефектне гаряче блюдо, при цьому не вимагає великих зусиль у приготуванні. Простий рецепт щоб приготувати смачну і соковиту курочку в мікрохвильовці. Запечена курка з часником відмінно підійде на вечерю для всієї родини, а також на святковий стіл.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору