Фаршировані кабачки в духовці

Фаршировані кабачки в духовціФаршировані кабачки в духовці

Фаршировані кабачки в духовці посипані твердим сиром – напевно найсмачніша страва яку можна вигадати з кабачків. Рецепт приготування фаршированих фаршем кабачків з покроковим приготуванням.

Інгредієнти

  • Кабачки 1 великий
  • Фарш 500 г.
  • Цибуля 2 шт.
  • Зелень 1 пучок
  • Твердий сир 200 г.
  • Майонез 100 г.
  • Томатна паста 2 ст. л.
  • Чорний мелений перець за смаком
  • Сіль за смаком

Рецепт приготування фаршированих кабачків в духовці

Розрізати кабачок навпіл. З половинок прибрати насіння, ви повинні отримати два човники.

Покласти половинки у форму для запікання.

Подрібнити зелень та цибулю блендером або пропустити через м’ясорубку. Змішати з фаршем, додаємо сіль і мелений перець. Ретельно перемішати всі продукти між собою.

Фаршировані кабачки в духовці

Фаршем наповнюємо кабачки, без гірки в рівень з краями кабачків.

На велику тертку натерти твердий сир. Додати приблизно 100 г. майонезу і томатну пасту. Перемішати до однорідної маси.

Фаршировані кабачки в духовці

Змазати кабачки отриманою сумішшю. Фаршу не повинно бути видно.

Розігріти духовку до 200 градусів і поставити кабачки випікатися на 40 хвилин. Перевіряйте готовність, фарш раніше приготується ніж кабачок.

Фаршировані кабачки в духовці

Готові фаршировані кабачки нарізуємо шматочками гострим ножем і розкладаємо по тарілкам.

Приємного смаку!