М’ясний хлібець в духовці

М'ясний хлібець в духовціМ'ясний хлібець в духовці

Смачний м’ясний хлібець з фаршу запечений в духовці гарна закуска на кожен день. Рецепт приготування м’ясної закуски з овочами, фото та покроковий опис. Готувати м’ясний хлібець хлібець легко та економить ваш час, поки запікається в духовці.

Інгредієнти

  • Фарш куряча 350 г.
  • Фарш яловича 350 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Яйця 2 шт.
  • Майонез 30 г.
  • Панірувальні сухарі 50 г
  • Сіль 1 ч. л.
  • Перець пів 1 ч.л
  • Базилік, орегано

Як приготувати м’ясний хлібець?

Цибулю, моркву порізати кубиками, обсмажити.

Цибулю, моркву порізати кубиками, обсмажити

В миску вбити яйця, добавити майонез і збити виделкою. Добавити приправи, сіль, перець, панірувальні сухарі і добре перемішати.

збити яйця, майонез, приправи, сухарі

Добавити фарш, смажену цибулю з морквою, все ретельно перемішати.

добавити фарш, смажену цибулю з морквою

Сформувати хлібець, змазати зверху олією, замотати у фольгу, викласти у форму для запікання.

сформувати хлібець змазати зверху олією

Налити 100 мл води і поставити у попередньо нагріту до 200 градусів духовку на 1 годину.

поставити у попередньо нагріту до 200 градусів духовку на 1 годину

Періодично треба підливати воду у форму, щоб фольга не пристала до неї. Вийняти хлібець, охолодити.

вийняти хлібець

М’ясний хлібець готовий, порізати порціями та подавати до будь-якого гарніру.

М'ясний хлібець з овочами

Приємного смаку!