Курячі окорочка з картоплею

Курячі окорочка з картоплеюКурячі окорочка з картоплею
Курячі гомілки з картоплею – рецепт смачної другої страви на кожен день. Дізнайтеся як приготувати курячі окорочка до картоплі, рецепт з фото та покроковим описом. Приготування картоплі з курячими гомілками не займе у вас багато часу.

Інгредієнти

  • Курячі гомілки 6 шт.
  • Картопля 1 кг.
  • Цибуля 3 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Часник 4-5 зубців
  • Масло 50 г.
  • Олія 3 ст. л.
  • Приправа хмелі-сунелі 1ч. л.
  • Перець, сіль

Рецепт приготування

Картоплю, моркву почистити, вимити і обсушити.
У великій каструлі розігріти масло, олію, покласти курячі гомілки і обсмажити до золотистої скоринки з обох боків, потім вийняти їх з каструлі.

Курячі окорочка з картоплею

Курячі окорочка з картоплею

Курячі окорочка з картоплею

Курячі окорочка з картоплею

На дно каструлі покласти вимитий, але не почищений часник, картоплю, порізану кубиками, порізану кружечками моркву і порізану пів-кільцями цибулю.

Курячі окорочка з картоплею

Курячі окорочка з картоплею

Курячі окорочка з картоплею

Посолити, поперчити все, додати хмелі–сунелі за смаком. Зверху положити обсмажені курячі гомілки налити 1 стакан води, накрити кришкою і поставити тушкуватися на маленькому вогні 35 – 40 хвилин.

Курячі окорочка з картоплею

Курячі окорочка з картоплею

Картопелька з курячими ніжками готова до споживання. Приємного смаку!