Варення зі слив виходить з кисло-солодким смаком, і чудово підходить до оформлення десертів. Як варити сливове варення на зиму? Цей рецепт дуже простий, варення з білих слив вариться за один раз і добре зберігається взимку.
Варення з сливок – одне з найсмачніших, ароматних та корисних.
Інгредієнти
- Сливи 1 кг.
- Цукор 1 кг.
- Вода 100 г.
Рецепт приготування варення:
Видаліть пошкодженні сливи, помийте та переріжте навпіл, діставши кісточки.
На 1 кг білих слив додаємо 1 кг цукру і 100 г води.
Варити близько однієї години, наприкінці буде помітно зменшення виступання піни.
Знімаємо з вогню, заливаємо в стерилізовані банки і закручуємо металевими кришками.
Приємного смаку!