Яблучний сік на зиму

Яблучний сік на зимуЯблучний сік на зиму

Яблучний сік на зиму – корисний та смачний напій для всієї родини. Рецепт консервування яблучного соку на зиму, який можна готувати з різних сортів яблук. Яблучний сік приготовлений вдома більш корисний ніж магазинний, діти дуже полюбляють такий напій взимку.

Інгредієнти

  • Яблука

Як приготувати яблучний сік на зиму

Помити яблука. Порізати скибочками та пропустити яблука через соковижималку. Отриманий сік в каструлі поставити на вогонь. Нагріваємо яблучний сік до температури 90-95 градусів, але щоб не кипів. Потримати при такій температурі 2-3 хвилини і розлити по стерилізованим банкам, закрутити кришками.

Яблучний сік на зиму

Сік з яблук готовий. Взимку можна з соку зробити напій: до соку додайте цукор, воду за смаком.

Приємного смаку!