» » Абрикосовий сік з м'якоттю

Абрикосовий сік з м'якоттю

Абрикосовий сік з м'якоттюАбрикосовий сік з м'якоттю

Корисний та смачний абрикосовий сік з м'якоттю. Нескладний рецепт приготування, таким консервованим соком ви будете насолоджуватись взимку.

Інгредієнти

  • Абрикоси
  • Цукор
  • Вода

Рецепт приготування абрикосовий сік з м'якоттю

Для приготування за цим рецептом підійдуть стиглі абрикоси, та недозрілі. Добре помити абрикоси у воді, повиймати кісточки, розділивши навпіл.

Складіть абрикоси у каструлю, залити водою, щоб вона була на 2 см вище за абрикоси. Поставити каструлю на вогонь та довести до кипіння. Піну що утворюється знімати не потрібно. Варити абрикоси 5-7 хвилин, якщо стиглі, то 3-5 хвилин.

Зняти каструлю з вогню, залишити щоб трохи охолонули абрикоси.

Далі вам знадобиться металеве сито. Через нього вилити воду з абрикосами в іншу каструлю. Перетерти абрикоси через сито. Шкірка та залишки абрикосів що залишається не викидайте, скласти в окрему миску.

перетерти абрикоси через металеве сито

До залишків з абрикосів додати трішки води, закип'ятити та знову перетерти через сито. Після цього залишки викинути.

Отриманий абрикосовий сік поставити на вогонь. Якщо виходить дуже густий сік можна додати води. В сік додати цукор за смаком. Коли сік закипить, знімати піну що утворюється і кип'ятити 1 хвилину.

варити абрикосовий сік

Заздалегідь приготувати скляні банки та металеві кришки, помити та простерилізувати.

Готовий абрикосовий сік гарячим розлити по банках та закрутити кришками. Перевернути банки догори низом і накрити ковдрою залишивши до повного охолодження.

абрикосовий сік гарячим розлити по банках та закрутити

Смачний абрикосовий сік готовий.

Схожі рецепти

Густий молочний кисіль
Ніжний та смачний десерт - густий молочний кисіль родом з дитинства. Молочний кисіль дуже полюбляють діти, і у різному вигляді від гарячого - текучого до холодного - густого. Рецепт молочного киселю з описом до вашої уваги.
Суп харчо з баранини
Рецептів приготування супу харчо існує дуже багато. Сьогодні приготуємо суп харчо з баранини та перцем чилі. Кожна господиня звичайно підлаштовує рецепт під себе, тому що не подобається, не додавайте. Харчо вийшов дуже смачним, вірю і вам сподобається.
Абрикосове варення половинками
Смачне абрикосове варення половинками нагадає вам щедре літо. За нашим рецептом абрикоси залишаються цілими та смачними. Чай з таким варенням з абрикос взимку додасть сили та енергії.
Абрикосове варення з волоськими горіхами
Абрикосове варення з волоськими горіхами, які додають особливого смаку дуже смачне та ароматне. До вашої уваги рецепт приготування варення з абрикосів з додаванням волоських горіхів.
Абрикосово-апельсинове варення
Абрикосово-апельсинове варення смачне та ароматне. Незвичний рецепт абрикосового варення з апельсинами. Таке варення має цитрусовий аромат з особливо тонким смаком. Рецепт приготування з фото.
Варення з абрикосів
Варення з абрикосів дуже смачне і ароматне варення. Цей рецепт мені дістався від бабусі. Простий рецепт приготування варення з абрикосів, фото та покроковий опис. За цим рецептом консервації абрикос виходить густе варення.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору