» » Компот з вишні на зиму

Компот з вишні на зиму

Компот з вишні на зимуКомпот з вишні на зиму

В нашій родині завжди закривали багато компоту з вишень, за зиму все випивали з насолодою. До вашої уваги рецепт приготування компот з вишні на зиму.

Інгредієнти

  • З розрахунку на 4 трилітрові банки
  • Вишні 4 кг.
  • Цукор 2,8 кг.

Як готувати компот з вишні на зиму

Перебрати та помити вишні. Помити та простерилізувати трилітрові банки та кришки. Розкласти вишні в підготовлені банки, по одному кілограму в кожну.

розкласти вишні в банки

Налити в банки з вишнями кип’яток, накрити кришками і дати настоятися 30 хвилин.

Налити в банки з вишнями кип’яток, накрити кришками і дати настоятися 30 хвилин

Злити воду у каструлю, додати цукор (700 г на трилітрову банку, скільки цукру додаю, щоб взимку, перед вживанням, розбавити компот водою – це для економії банок та місця в підвалі, на смак сильно не впливає. Хто не любить розведений компот додавати 300 г цукру на трилітрову банку). Перемішати, щоб розтав цукор, та довести до кипіння.


Налити киплячий сироп в банки і закрутити металевими кришками. Перевернути банки, накрити ковдрою та залишити до повного охолодження. Зберігаю цей компот в кладовці з кімнатною температурою.

Компот з вишні на зиму

Взимку просто смакота пити вишневий компот.

Приємного смаку!

Схожі рецепти

Вишневий компот на зиму
Дуже смачний, перевірений рецепт вишневого компота на зиму. Освіжаючий напій для шанувальників вишень. Вишневий компот на зиму легко та просто готувати, рецепт без стерилізації.
Мариновані кабачки
Мариновані кабачки - смачна консервована закуска на зиму. Кабачки мариновані за цим рецептом виходять хрусткі та соковиті. Легкий та швидкий рецепт приготування кабачків без стерилізації.
Мариновані помідори з солодким перцем
Мариновані помідори - ароматна та смачна закуска взимку, а додавання солодкого перцю додасть особливий смак. Серед сотні існуючих рецептів з помідор цей припаде до смаку в кожній родині.
Вишні у своєму соку
Вишні у своєму соку відмінно підійде для випічки взимку пирогів, кексів та тортів. Економний рецепт приготування вишень у своєму соці, так як потребує небагато цукру при консервації. Готуємо вишні у власному соці рецепт з фото, корисні поради.
Вишні у власному соці
Вишні у власному соці рецепт з фото та порадами. На сьогоднішній день існує велика кількість рецептів консервування вишень на зиму, серед яких почесне місце займає вишні в власному соці. З такими вишнями можна приготувати смачні вареники, торти, пироги, киселі і компоти. Правильно приготовані
Компот з полуниці на зиму
Компот в сучасному розумінні - це фруктовий освіжаючий напій, приготований з відварених свіжих, сухих або заморожених плодів. Компот зберігає природний смак фруктів або ягід, добре втамовує спрагу. Більшість компотів вариться з додаванням цукру, однак цей інгредієнт не є обов'язковим. Сьогодні

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору