» » Вишневий компот на зиму

Вишневий компот на зиму

Вишневий компот на зимуВишневий компот на зиму

Дуже смачний, перевірений рецепт вишневого компота на зиму. Освіжаючий напій для шанувальників вишень. Вишневий компот на зиму легко та просто готувати, рецепт без стерилізації.

Інгредієнти

  • Свіжі вишні
  • Вода
  • Цукор

Як закривати вишневий компот

На трилітрову банку вам знадобиться: 500 г вишень, 250 г цукру, 2,5 літри води.

Перебрати вишні та помити водою.

Перебрати вишні та помити водою

Приготувати скляні банки: помити з содою та простерилізувати.

Розкласти вишні по банках, приблизно вони займуть 1/3 банки.

Додати в банки цукор. Залити вишні в банці киплячою водою, спочатку до половини.

Накрити кришкою і дати постояти 10-15 хвилин, щоб розтав цукор.

Потім доливаємо киплячою водою до верху і закручуємо металевими кришками.

Вишневий компот на зиму

Банки перевернути та зверху накрити ковдрою, залишити до повного охолодження.

Відео - Компот з вишень на зиму

Такий вишневий компот потрібно зберігати у підвалі.

Приємного смаку!

Схожі рецепти

Мариновані кабачки
Мариновані кабачки - смачна консервована закуска на зиму. Кабачки мариновані за цим рецептом виходять хрусткі та соковиті. Легкий та швидкий рецепт приготування кабачків без стерилізації.
Помідори з огірками на зиму
Продовжується сезон консервації продуктів на зиму. Огірочки і помідори, а ви знаєте, що саме це поєднання зберігається найкраще? Помідори виділяють спеціальну кислоту, і огірки зберігаються так найкраще і виходять дуже смачними і хрусткими. До вашої уваги покроковий рецепт приготування помідорів з
Варення з вишні
Варення з вишні у зимову пору прекрасно підійде для пирога, бо зварене без кісточок у власному соці вишень. Смачне, ароматне вишневе варення корисне для здоров'я, рецепт приготування з фото.
Вишні у своєму соку
Вишні у своєму соку відмінно підійде для випічки взимку пирогів, кексів та тортів. Економний рецепт приготування вишень у своєму соці, так як потребує небагато цукру при консервації. Готуємо вишні у власному соці рецепт з фото, корисні поради.
Вишні у власному соці
Вишні у власному соці рецепт з фото та порадами. На сьогоднішній день існує велика кількість рецептів консервування вишень на зиму, серед яких почесне місце займає вишні в власному соці. З такими вишнями можна приготувати смачні вареники, торти, пироги, киселі і компоти. Правильно приготовані
Компот з полуниці на зиму
Компот в сучасному розумінні - це фруктовий освіжаючий напій, приготований з відварених свіжих, сухих або заморожених плодів. Компот зберігає природний смак фруктів або ягід, добре втамовує спрагу. Більшість компотів вариться з додаванням цукру, однак цей інгредієнт не є обов'язковим. Сьогодні

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору