Кавуни консервовані

Кавуни консервованіКавуни консервовані
Кавуни консервовані особливо смакують взимку, коли відкриєш банку з кавунами на великі Новорічні свята. Готуємо смачні консервовані кавуни за простим рецептом з фото. Дізнайтеся як правильно маринувати кавуни, рецепт з фото.

Інгредієнти

  • кавун
  • цукор 7 ст. л.
  • вода 3 л.
  • сіль 3 ст. л.
  • оцет 9% 5 ст. л.

Рецепт приготування консервованих кавунів:

Кавуни консервовані

Кавун вимити, нарізати кубиками або скибочками. Я брала кавун вагою близько 7 кг і з нього вийшло 2 трилітрові банки консервованих кавунів.

Кавуни консервовані

Можна зрізати скоринку, а можна і разом з нею, я робила без шкірки.

Скласти порізаний кавун в банку і залити окропом на 15 хв.

Кавуни консервовані

Кавуни консервовані

Потім злийте воду, додайте сіль і цукор та кип’ятіть 2-3 хвилини.

Знову заливаємо банки, куди попередньо додали оцет. Закручуємо кришки і перевертаємо банки з кавунами, укутувати не треба.

Кавуни консервовані

Приємного смаку!