Повидло з груш

Повидло з грушПовидло з груш
Повидло з груш просте в приготуванні та дуже смачне. З повидлом можна приготувати взимку смачні пироги, млинці, рулети. До вашох уваги покроковий рецепт приготування повидла з грушок.

Інгредієнти

  • Груша 1,5 кг
  • Цукор 750 г
  • Вода 300 мл

Рецепт приготування

Груші для повидла вибрати стиглі, помити.

Повидло з груш рецепт

Обрізати шкірку, вирізати середину та порізати шматочками.

Повидло з груш рецепт

В каструлю з протипригарним покриттям налити воду та висипати груші. Накрити каструлю кришкою і тушити на маленькому вогні 40 хвилин.

Повидло з груш рецепт

Час приготування буде залежати від сорту грушок, коли груші стають прозорими та легко можна розламати ложкою, то вони готові.

Повидло з груш рецепт

За допомогою блендера перемолоти груші в пюре.

Повидло з груш рецепт

Додаємо цукор, перемішуємо та як почне кипіти пюре варити 60 хвилин на маленькому вогні.

Повидло з груш рецепт

Повидло з груш рецепт

Приготувати банки і кришки: помити і простерилізувати будь-яким способом.

Повидло з груш розлити по півлітровим баночкам та закрутити кришками.

Повидло з груш рецепт

Повидло з груш рецепт

Приємного смаку!