Повидло з груш

Повидло з грушПовидло з груш
Повидло з груш просте в приготуванні та дуже смачне. З повидлом можна приготувати взимку смачні пироги, млинці, рулети. До вашох уваги покроковий рецепт приготування повидла з грушок.

Інгредієнти

  • Груша 1,5 кг
  • Цукор 750 г
  • Вода 300 мл

Рецепт приготування


Груші для повидла вибрати стиглі, помити.

Повидло з груш рецепт


Обрізати шкірку, вирізати середину та порізати шматочками.

Повидло з груш рецепт


В каструлю з протипригарним покриттям налити воду та висипати груші. Накрити каструлю кришкою і тушити на маленькому вогні 40 хвилин.

Повидло з груш рецепт


Час приготування буде залежати від сорту грушок, коли груші стають прозорими та легко можна розламати ложкою, то вони готові.

Повидло з груш рецепт


За допомогою блендера перемолоти груші в пюре.

Повидло з груш рецепт


Додаємо цукор, перемішуємо та як почне кипіти пюре варити 60 хвилин на маленькому вогні.

Повидло з груш рецепт

Повидло з груш рецепт


Приготувати банки і кришки: помити і простерилізувати будь-яким способом.

Повидло з груш розлити по півлітровим баночкам та закрутити кришками.

Повидло з груш рецепт

Повидло з груш рецепт


Приємного смаку!

Схожі рецепти

Варення з груш
Ароматне варення з груш - гарний варіант консервації на зиму. Солодке та смачне варення обов'язково сподобається дітям. Прозорий сироп, грушки добре зберігають форму, та не розварюються. Рецепт приготування грушевого варення з фото.
Варення з яблук
Варення з яблук - одне з найулюбленіших видів варення на зиму. Взимку варення з яблук - чудовий солодкий десерт і відмінна начинка для пирогів. Простий та швидкий рецепт приготування варення на зиму пропонуємо вашій увазі.
Чорна смородина у власному соку. Варення на зиму
Чорна смородина дуже корисна та смачна, а консервоване варення з чорної смородини у власному соку на зиму не замінна річ при захворюваннях взимку. Таке варення смакують з чаєм, простий та швидкий рецепт приготування.
Повидло з яблук
Повидло з яблук простий рецепт смачного та густого повидла. Для яблучного повидла виберіть свіжі ароматні яблука. Консервоване повидло виходить густе, підійде для домашньої випічки взимку. Дізнайтесь як готувати густе яблучне повидло, фото та поради.
Мариновані груші
Солодкі мариновані груші на зиму доповнять ваш повсякденний раціон корисними вітамінами взимку. Простий рецепт приготування консервованих груш половинками з корицею та іншими пряностями.
Консервований салат стручкова квасоля з морквою
Поживний салат з стручкової квасолі та моркви буде взимку як знахідка. Консервування салатів на зиму - це смачна закуска взимку до святкового столу та на кожен день. Простий та швидкий рецепт маринування салату з квасолею та морквою.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору