» » Джем з червоної аличі

Джем з червоної аличі

Джем з червоної аличіДжем з червоної аличі
В цьому році вродило багато червоної аличі і я вирішила приготувати смачний джем. До вашої уваги рецепт з фото приготування джему з аличі без кісточок. Джем з червоної аличі здивує своїм смаком та ароматом ваших рідних.

Інгредієнти

  • Алича червона (вага без кісточок) 1,4 кг.
  • Цукор 0,7 кг.
  • Кориця 1 паличка

Рецепт приготування джему з аличі:


Аличу помити та за допомогою ножа, розрізати навпіл та видалити кісточки.

Джем з червоної аличіДжем з червоної аличі

Джем з червоної аличі рецептДжем з червоної аличі рецепт


Висипаємо аличу у каструлю з товстим дном та пересипаємо цукром, перемішуємо і додаємо паличку кориці. Каструлю ставимо на вогонь.

Джем з червоної аличі рецептДжем з червоної аличі рецепт


Коли алича закипить, періодично знімайте піну, що утворюється.

Джем з червоної аличі рецептДжем з червоної аличі рецепт


Прикручуємо вогонь на самий найменший і варимо джем на протязі 1 години.

Джем з червоної аличі рецептДжем з червоної аличі рецепт


Поки джем готується помити та простерилізувати півлітрові банки та металеві кришки.

Не хвилюйтесь що джем в кінці варки не такий густий, він буде густішим коли охолоне. Також не забудьте вийняти паличку кориці в кінці.

Гарячий джем розлити по баночкам та закрутити кришками. В мене вийшло з цих інгредієнтів 2 півлітрові баночки смачного джему та невелика мисочка, щоб покуштувати.

Джем з червоної аличіДжем з червоної аличі

Джем з червоної аличіДжем з червоної аличі


Приємного смаку!

Схожі рецепти

Абрикосове варення з волоськими горіхами
Абрикосове варення з волоськими горіхами, які додають особливого смаку дуже смачне та ароматне. До вашої уваги рецепт приготування варення з абрикосів з додаванням волоських горіхів.
Чорна смородина у власному соку. Варення на зиму
Чорна смородина дуже корисна та смачна, а консервоване варення з чорної смородини у власному соку на зиму не замінна річ при захворюваннях взимку. Таке варення смакують з чаєм, простий та швидкий рецепт приготування.
Густе варення з полуниці
Варення з полуниці виходить густе та смачне, покроковий рецепт з фото. Полуниця - дуже смачна, ніжна і солодка ягода, яка, на жаль, довго не зберігається. Зараз, влітку, можна досхочу наїстися улюбленою ягодою. Та щоб поласувати полуницею взимку, зробіть густе варення з полуниці на зиму.
Варення з абрикосів
Варення з абрикосів дуже смачне і ароматне варення. Цей рецепт мені дістався від бабусі. Простий рецепт приготування варення з абрикосів, фото та покроковий опис. За цим рецептом консервації абрикос виходить густе варення.
Джем з полуниці
Джем з полуниці - дуже смачний, солодкий, з лимонною кислинкою і ароматом. Готувати джем з полуниць дуже просто і швидко. Рецепт з фото приготування джему з полуниці, поради як варити густий джем.
Джем з гарбуза
Як смакує осінь? Для мене восени дуже смакує джем або варення з гарбуза з додаванням кориці. Смачний джем з гарбуза подавайте до чашки ароматного чаю. Легкий рецепт приготування джему, варення з гарбуза в домашніх умовах.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору