Це рецепт маринованих помідорів з часником на зиму з фото та покроковим описом. Консервовані помідори в банках мають вигляд ніби вони знаходяться під снігом – звідси і назва помідори «Під снігом». Смачний і досить простий рецепт приготування консервованих помідорів якими ви будете смакувати взимку.
Інгредієнти
- Помідори
- Часник 1 ч. ложка тертого часнику на 1,5 л. банку
- Маринад (на 1,5 л. води):
- Цукор 100 г.
- Сіль 1 ст. ложка
- Оцет 9% 100 мл.
Рецепт приготування маринованих помідорів
Банки з кришками для маринованих помідорів миються і стерилізуються.

Потім миються помідори і розкладаються по банках, без додавання будь-яких приправ і спецій.

Банки з помідорами заливаються кип’ятком, накриваються зверху кришками і стоять 10 хвилин. За цей час тремо часник.


Вода з банок зливається в каструлю. ЇЇ об’єм необхідно виміряти і з нього зварити розсіл для маринованих помідорів, додавши цукор і сіль. А коли закипить вода, добавите оцет.
Перед тим як залити кип’ячений розсіл у банки, необхідно туди покласти тертий часник 1 чайну ложку. Потім заливаємо в банки розсіл і закручуємо їх металевими кришками.

Банки з маринованими помідорами перевертаємо, укутуємо і залишаємо так до тих пір, доки вони повністю не вихолонуть.

Готові мариновані помідори на зиму.



Приємного Вам смаку!