Сира аджика з помідорів і перцю

Сира аджика з помідорів і перцюСира аджика з помідорів і перцю
Сира аджика з помідорів і перцю ароматна та швидка в приготуванні.
Перед вами рецепт сирої аджики з помідорів без теплової обробки. Гостроту приправі з помідорів і солодкого болгарського перцю додає поєднання гострого перцю, часнику і кореня хрону. Отже, готуємо сиру аджику – простий спосіб, мінімум трудовитрат, чудовий смак та аромат.

Інгредієнти

  • Помідори 3 кг.
  • Перець солодкий 700 г.
  • Перець гострий 1-2 шт.
  • Корінь хрону 2-3 шт. (70-100 г)
  • Часник 1-2 головки
  • Сіль 70 г.

Рецепт приготування сира аджика з помідорів та перцю:

Готуємо всі інгредієнти для аджики.
Помити стиглі помідори, порізати часточками.

Сира аджика з помідорів і перцю

Вичистити болгарський та гострий перець, теж порізати на частки.

Сира аджика з помідорів і перцю

Часник та корінь хрону почистити.

Сира аджика з помідорів і перцю

Я всі інгредієнти змолола за допомогою кухонного комбайну, якщо у вас немає то можна перемолоти через м’ясорубку.

Сира аджика з помідорів і перцю

Сира аджика з помідорів і перцю

Добре перемішуємо мелені інгредієнти, солимо та ще раз перемішуємо.

Сира аджика з помідорів і перцю

Сира аджика з помідорів і перцю

Готову сиру аджику розлити по сухих (я ще стерилізую) банках.

Сира аджика з помідорів і перцю

З цієї кількості помідорів та перцю вийшло 3 літрові та одна півлітрова баночка смачної аджики.
Зберігати приготовлену аджику в холодильнику.

Приємного смаку!