» » Варення з суниці

Варення з суниці

Варення з суниціВарення з суниці
Ароматне і запашне варення з суниць полюбляють взимку усі без винятку. Варення з суниці завдяки своїм корисним властивостям сприятливо впливає на кровоносну і імунну системи, покращує обмін речовин і надає позитивний вплив на організм.
Коли є суниці я варю варення з суниць - п'ятихвилинка. Рецепт варення з суниці з покроковим описом і фото.

Інгредієнти

  • Суниці 1 кг.
  • Цукор 0,5 кг.

Рецепт приготування варення з суниці:


Ягоди суниці перебрати, промити, відібрати листя, засипати цукром.

Варення з суниці


Залишити на 5-6 годин до утворення соку.

Варення з суниці


Поставити суниці на вогонь, довести до кипіння, помішуючи і знімаючи піну що утворилася.

Варення з суниці


Варити з моменту закипання 5 хвилин, потім розлити варення по стерилізованим банкам, закрутити стерилізованими кришками та охолодити при кімнатній температурі в перевернутому вигляді.

Варення з суниці


Варення з лісових суниць виходить з яскравим ароматом свіжих ягід, негусте, дуже ніжне, а зберігати його після охолодження можна як у шафі, так і в холодильнику.

Варення з суниці


Приємного смаку!

Схожі рецепти

Варення з чорної смородини
Варення з чорної смородини на зиму, рецепт приготування з фото. Смачне варення з смородини готується швидко, тому його ще називають «П'ятихвилинка». Ягоди смородини залишаються цілими і зберігають багато вітамінів, корисних для здоров'я, особливо взимку.
Полуничне варення
За цим рецептом виходить чудове полуничне варення. Я дуже люблю варення з полуниці, але ось з м'ятою - це щось неймовірне!
Густе варення з полуниці
Варення з полуниці виходить густе та смачне, покроковий рецепт з фото. Полуниця - дуже смачна, ніжна і солодка ягода, яка, на жаль, довго не зберігається. Зараз, влітку, можна досхочу наїстися улюбленою ягодою. Та щоб поласувати полуницею взимку, зробіть густе варення з полуниці на зиму.
Варення з чорниці
Чорниця - смачна лісова ягода дуже корисна для очей. Найпростіше приготувати на зиму варення з чорниці. Рецепт приготування варення з чорниць, поради та фото. З кінця червня починається сезон чорниць, тому пора консервувати смачне та корисне варення з чорниці.
Варення з вишні
Варення з вишні у зимову пору прекрасно підійде для пирога, бо зварене без кісточок у власному соці вишень. Смачне, ароматне вишневе варення корисне для здоров'я, рецепт приготування з фото.
Варення з полуниці
Варення з полуниці - улюблене для нашої родини. За цим рецептом ягоди полуниці зберігають свою форму та смак. Варення з полуниці виходить густе та ароматне. Простий рецепт з фото приготування варення з ягід полуниці.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору