» » Вишні у своєму соку

Вишні у своєму соку

Вишні у своєму сокуВишні у своєму соку
Вишні у своєму соку відмінно підійде для випічки взимку пирогів, кексів та тортів. Економний рецепт приготування вишень у своєму соці, так як потребує небагато цукру при консервації. Готуємо вишні у власному соці рецепт з фото, корисні поради.

Інгредієнти

  • Вишні
  • Цукор

Рецепт приготування вишні у своєму соку:


Стиглі вишні помити, видалити кісточки та листки.

Вишні у своєму соку


Помити та простерилізувати банки для консервації (я беру півлітрові баночки).
Розкладаємо в банки вишні приблизно на 1/4 висоти банки.

Вишні у своєму соку


Посипаємо 1 столовою ложкою цукру.

Вишні у своєму соку


Знову шар вишень, потім знову 1 ложку цукру і так до верху. В мене на півлітрову банку іде 3 ст. ложки цукру.

Вишні у своєму соку


Накриваємо повні банки простерилізованими кришками. В велику каструлю покласти рушник на дно, налити води, поставити банки і коли закипить вода стерилізувати 15 хвилин (літрові - 20 хвилин).

Вишні у своєму соку


Виймаємо банки з вишнями і закручуємо кришки. Банки перевернути до повного охолодження.

Вишні у своєму соку


Вишні у своєму соку поставити у прохолодне місце на зберігання.

Приємного смаку!

Схожі рецепти

Помідори з огірками на зиму
Продовжується сезон консервації продуктів на зиму. Огірочки і помідори, а ви знаєте, що саме це поєднання зберігається найкраще? Помідори виділяють спеціальну кислоту, і огірки зберігаються так найкраще і виходять дуже смачними і хрусткими. До вашої уваги покроковий рецепт приготування помідорів з
Мариновані огірки «Пікантні»
Мариновані огірки чудове доповнення до гарячих та холодних страв взимку. До вашої уваги перевірений рецепт маринованих огірків з болгарським перцем, кропом та часником. Для консервації ідеально підійдуть невеликі огірочки 6-8 см у довжину. Смачні хрумкі мариновані огірки на зиму завжди
Чорна смородина у власному соку. Варення на зиму
Чорна смородина дуже корисна та смачна, а консервоване варення з чорної смородини у власному соку на зиму не замінна річ при захворюваннях взимку. Таке варення смакують з чаєм, простий та швидкий рецепт приготування.
Варення з вишні
Варення з вишні у зимову пору прекрасно підійде для пирога, бо зварене без кісточок у власному соці вишень. Смачне, ароматне вишневе варення корисне для здоров'я, рецепт приготування з фото.
Вишні без кісточок на зиму
Заморожені вишні з цукром без кісточок на зиму рецепт з фото. Консервація вишні таким методом дуже швидка - за смаком як вишні у власному соці. Вишні заморожені таким чином не втрачають свої смакові якості та корисні властивості. Заморожені вишні з цукром чудово підійдуть для випічки різних
Вишні у власному соці
Вишні у власному соці рецепт з фото та порадами. На сьогоднішній день існує велика кількість рецептів консервування вишень на зиму, серед яких почесне місце займає вишні в власному соці. З такими вишнями можна приготувати смачні вареники, торти, пироги, киселі і компоти. Правильно приготовані

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору