Вишні у своєму соку

Вишні у своєму сокуВишні у своєму соку
Вишні у своєму соку відмінно підійде для випічки взимку пирогів, кексів та тортів. Економний рецепт приготування вишень у своєму соці, так як потребує небагато цукру при консервації. Готуємо вишні у власному соці рецепт з фото, корисні поради.

Інгредієнти

  • Вишні
  • Цукор

Рецепт приготування вишні у своєму соку:

Стиглі вишні помити, видалити кісточки та листки.

Вишні у своєму соку

Помити та простерилізувати банки для консервації (я беру півлітрові баночки).
Розкладаємо в банки вишні приблизно на 1/4 висоти банки.

Вишні у своєму соку

Посипаємо 1 столовою ложкою цукру.

Вишні у своєму соку

Знову шар вишень, потім знову 1 ложку цукру і так до верху. В мене на півлітрову банку іде 3 ст. ложки цукру.

Вишні у своєму соку

Накриваємо повні банки простерилізованими кришками. В велику каструлю покласти рушник на дно, налити води, поставити банки і коли закипить вода стерилізувати 15 хвилин (літрові – 20 хвилин).

Вишні у своєму соку

Виймаємо банки з вишнями і закручуємо кришки. Банки перевернути до повного охолодження.

Вишні у своєму соку

Вишні у своєму соку поставити у прохолодне місце на зберігання.

Приємного смаку!