Вишні без кісточок на зиму

Вишні без кісточок на зимуВишні без кісточок на зиму
Заморожені вишні з цукром без кісточок на зиму рецепт з фото. Консервація вишні таким методом дуже швидка – за смаком як вишні у власному соці. Вишні заморожені таким чином не втрачають свої смакові якості та корисні властивості.
Заморожені вишні з цукром чудово підійдуть для випічки різних кексів, тортів, пиріжків та для вареників.

Інгредієнти

  • Вишня 1 кг.
  • Цукор 100 г.

Як заморозити вишні з цукром:

Вишні добре миємо, просушуємо і виймаємо кісточки.

Вишні без кісточок на зиму

Засипаємо вишні цукром, перемішуємо, висипаємо у пакет і кладемо до морозильної камери.

Вишні без кісточок на зиму

Вишні без кісточок на зиму

Взимку дістаємо скільки потрібно і робимо вареники, пиріжки та різну випічку з вишнями.

Приємного смаку!