Вишні у власному соці

Вишні у власному соціВишні у власному соці
Вишні у власному соці рецепт з фото та порадами. На сьогоднішній день існує велика кількість рецептів консервування вишень на зиму, серед яких почесне місце займає вишні в власному соці. З такими вишнями можна приготувати смачні вареники, торти, пироги, киселі і компоти.
Правильно приготовані вишні у своєму соку зберігають більший відсоток корисних речовин, ніж джеми, варення, тому що тривалість приготування їх значно коротша.

Інгредієнти

  • Вишні 1,5 кг.
  • Цукор 1 кг.

Рецепт приготування вишні у власному соці:

Спочатку миємо і стерилізуємо банки і кришки, зазвичай беру півлітрові.
Потім оброблюємо вишню, добре її миємо і виймаємо кісточки. Я кісточки з вишень виймаю за допомогою звичайної шпильки, дуже зручно та швидко, вишні виходять ціленькі.

Вишні у власному соці

Вишні у власному соці

Засипаємо вишні цукром, добре перемішуємо і залишаємо на 1 годину, щоб вишня пустила сік.

Вишні у власному соці

Насипаємо вишні у банку накриваємо металевими кришками і ставимо стерилізуватися вишні на 15 хвилин, після того як закипить вода.

Вишні у власному соці

Вишні у власному соці

Виймаємо банки, закручуємо металеві кришки. Якщо коли ви вийняли банки з вишнями а в них на дні осад цукру, закрутіть банку, покладіть ії на бік та покатати руками банку поки цукор повністю не розтане. Перевертаємо банки кришками донизу поки вони не вистигнуть.

Вишні у власному соці

Приємного смаку!

1 думки про “Вишні у власному соці”

Коментарі закриті.