» » Вишні у власному соці

Вишні у власному соці

Вишні у власному соціВишні у власному соці
Вишні у власному соці рецепт з фото та порадами. На сьогоднішній день існує велика кількість рецептів консервування вишень на зиму, серед яких почесне місце займає вишні в власному соці. З такими вишнями можна приготувати смачні вареники, торти, пироги, киселі і компоти.
Правильно приготовані вишні у своєму соку зберігають більший відсоток корисних речовин, ніж джеми, варення, тому що тривалість приготування їх значно коротша.

Інгредієнти

  • Вишні 1,5 кг.
  • Цукор 1 кг.

Рецепт приготування вишні у власному соці:


Спочатку миємо і стерилізуємо банки і кришки, зазвичай беру півлітрові.
Потім оброблюємо вишню, добре її миємо і виймаємо кісточки. Я кісточки з вишень виймаю за допомогою звичайної шпильки, дуже зручно та швидко, вишні виходять ціленькі.

Вишні у власному соці

Вишні у власному соці


Засипаємо вишні цукром, добре перемішуємо і залишаємо на 1 годину, щоб вишня пустила сік.

Вишні у власному соці


Насипаємо вишні у банку накриваємо металевими кришками і ставимо стерилізуватися вишні на 15 хвилин, після того як закипить вода.

Вишні у власному соці

Вишні у власному соці


Виймаємо банки, закручуємо металеві кришки. Якщо коли ви вийняли банки з вишнями а в них на дні осад цукру, закрутіть банку, покладіть ії на бік та покатати руками банку поки цукор повністю не розтане. Перевертаємо банки кришками донизу поки вони не вистигнуть.

Вишні у власному соці


Приємного смаку!

Схожі рецепти

Чорна смородина у власному соку. Варення на зиму
Чорна смородина дуже корисна та смачна, а консервоване варення з чорної смородини у власному соку на зиму не замінна річ при захворюваннях взимку. Таке варення смакують з чаєм, простий та швидкий рецепт приготування.
Варення з вишні
Варення з вишні у зимову пору прекрасно підійде для пирога, бо зварене без кісточок у власному соці вишень. Смачне, ароматне вишневе варення корисне для здоров'я, рецепт приготування з фото.
Вишні у своєму соку
Вишні у своєму соку відмінно підійде для випічки взимку пирогів, кексів та тортів. Економний рецепт приготування вишень у своєму соці, так як потребує небагато цукру при консервації. Готуємо вишні у власному соці рецепт з фото, корисні поради.
Вишні без кісточок на зиму
Заморожені вишні з цукром без кісточок на зиму рецепт з фото. Консервація вишні таким методом дуже швидка - за смаком як вишні у власному соці. Вишні заморожені таким чином не втрачають свої смакові якості та корисні властивості. Заморожені вишні з цукром чудово підійдуть для випічки різних
Мариновані помідори у власному соку
Мариновані помідори в томатному соку - смачна закуска з мінімальним вмістом спецій. Помідори консервовані у власному соці містять безліч поживних речовин та вітамінів. Рецепт приготування маринованих помідорів дуже простий та легкий. До вашої уваги 2 рецепти з фото маринованих помідорів з
Консервація - огірки «Класичні»
Дізнайтеся класичний рецепт консервації огірків на зиму, покроковий опис з фото. Рецепти консервування огірків передаються з покоління в покоління. Деякі господині віддають перевагу експериментувати, дивуючи своїх домашніх все новими смаками. Навіть якщо ви жодного разу не займалися заготівлею

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору