Сало з перцем

Сало з перцемСало з перцем
Сало з перцем готуємо вдома швидко та смачно. Цей рецепт оцінять ті, хто любить сало саме з червоним перцем, з яскравим насиченим ароматом, трохи «гостреньким».

Інгредієнти

  • сало (з хорошим м’ясним прошарком) 1,3 кг.
  • морська сіль
  • Для обсипання:
  • ялівцевий перець, паприка, суміш перців, червоний гострий по 2 ст. л. кожного

Рецепт приготування сало з перцем:

Зберігайте таке сало в морозилці!
Шматок сала вимийте, витріть насухо, наріжте великими шматочками-смужками, гарненько обсипте морською сіллю.

Сало з перцем

Дно каструлі також посипте сіллю, на неї укладете шматочки сала, зверху злегка посипте сіллю.

Накрийте каструлю і приберіть в холодильник на 4-5 днів. Потім дістаньте сало, очистіть ножем всю сіль (з усіх боків). Окремо змішайте всі види перців.

Кожен шматочок сала обкатайте в суміші перців, загорніть в харчову плівку і в морозилку.

Дайте салу просочитися ароматами перців хоча б одну добу – і можна подавати до столу. Також дізнайтесь рецепт як засолити сало в банку? Сало в розсолі.

Приємного смаку!