Сало з перцем

Сало з перцемСало з перцем
Сало з перцем готуємо вдома швидко та смачно. Цей рецепт оцінять ті, хто любить сало саме з червоним перцем, з яскравим насиченим ароматом, трохи «гостреньким».

Інгредієнти

  • сало (з хорошим м'ясним прошарком) 1,3 кг.
  • морська сіль
  • Для обсипання:
  • ялівцевий перець, паприка, суміш перців, червоний гострий по 2 ст. л. кожного

Рецепт приготування сало з перцем:


Зберігайте таке сало в морозилці!
Шматок сала вимийте, витріть насухо, наріжте великими шматочками-смужками, гарненько обсипте морською сіллю.

Сало з перцем


Дно каструлі також посипте сіллю, на неї укладете шматочки сала, зверху злегка посипте сіллю.

Накрийте каструлю і приберіть в холодильник на 4-5 днів. Потім дістаньте сало, очистіть ножем всю сіль (з усіх боків). Окремо змішайте всі види перців.

Кожен шматочок сала обкатайте в суміші перців, загорніть в харчову плівку і в морозилку.

Дайте салу просочитися ароматами перців хоча б одну добу - і можна подавати до столу. Також дізнайтесь рецепт як засолити сало в банку? Сало в розсолі.

Приємного смаку!

Схожі рецепти

Варене сало із спеціями
Варене сало за цим рецептом виходить ніжне та смачне. Таким салом не соромно пригостити навіть неочікуваних гостей - найсмачніша українська страва. Простий рецепт приготування сало варене з оцтом із спеціями. Сьогодні готую варене сало з меленим перцем та сало з зеленню та часником.
Запечене сало у фользі
Запечене сало у фользі виходить дуже смачним та ніжним, з ароматом прянощів. Сало запечене у фользі в духовці приготувати просто за нашим рецептом з фото. Запечене сало з часником в духовці відмінна закуска на кожен день та свята.
Рецепт соління сала
На Україні споконвіку полюбляють сало - як свіже так і засолене в банці. Знаю з десяток рецептів засолювання сала, частіше користуюся цим простим і надійним рецептом. Засолити сало в скляній банці дуже легко, рецепт з фото. Сало засолене по домашньому - найкорисніший продукт.
Як засолити сало в банку? Сало в розсолі.
Як засолити сало в банку? Правильний рецепт тривалого зберігання сала в розсолі в скляній банці. Сьогодні будемо солити дуже смачне сало з часником та перцем. Сало виходить м'якеньким та робиться дуже легко за нашим рецептом з фото.
Мариновані помідори з перцем і листям моркви
Консервовані помідори з перцем і листям моркви - смачні мариновані помідори на зиму, домашня консервація. В помідори додавайте не тільки листя з моркви, а також моркву порізану смужками. Рецепт маринованих помідорів з болгарським перцем і морквою з фото і описом.
Заморожені овочі - перці
Заморожені овочі - знахідка для господинь в зимовий період, бо деякі літні види овочів важко знайти або дорого купувати взимку. Та ви можете заздалегідь приготувати необхідні овочі заморозивши їх в холодильнику, та готувати кулінарні страви коли завгодно. Як приготувати заморожені перці? Цей

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору