Сушені баклажани

Сушені баклажаниСушені баклажани
Сушені баклажани зовні та за смаком дуже схожі на гриби. Рецепт сушених баклажанів на зиму які ви можете додати в салати. Страви з сушених баклажанів мають велику кількість вітамінів і поживних речовин. Вони прикрасять ваш зимовий стіл по-справжньому літнім настроєм.

Інгредієнти

  • стиглі баклажани

Рецепт приготування баклажанів:

Баклажани промити, нарізати уздовж часточками. Застелити деко пергаментним папером, викласти баклажани одним шаром.

Сушити при температурі 50 ° С при злегка прочиненими дверцятах. Висушені баклажани скласти в чисті сухі банки, зберігати в сухому прохолодному місці або в холодильнику.

Приємного смаку!