Баклажани мариновані

Баклажани маринованіБаклажани мариновані
Баклажани консервовані особливо прийдуться для святкового столу. Саме тому вам буде корисно дізнатися, як приготувати мариновані баклажани на зиму. Ці мариновані баклажани з часником швидкого приготування, простий рецепт.

Інгредієнти

  • 1 кг баклажанів
  • 5-6 зубчиків часнику
  • 1 ст л. оцту
  • 1 ст л. напівсухого червоного вина
  • 1 ст л. рослинного масла
  • 1 ст л. меленого чорного перцю

Рецепт приготування баклажанів маринованих:

Часник пропустити через прес, додати оцет, вино, чорний перець, перемішати. Залити половиною склянки окропу.
Баклажани помити, нарізати скибочками. Опустити в солону воду (1 ст. л. солі на 3 л води) на 2 хвилини. Відкинути на друшляк дати стекти воді.

Поки стікає зайва рідина, в сковороді розігріти ложку масла. Обсмажити баклажани, помішуючи, 2 хвилини. Перекласти в миску і залити маринадом, перемішати. Закатати в стерилізовані банки.

Приємного смаку!