Ікра з баклажанів і квасолі

Ікра з баклажанів і квасоліІкра з баклажанів і квасолі
Ікра з баклажанів і квасолі – консервування на зиму салатів з овочами. Це звична ікра з баклажанів, яка стає цікавою за смаком з додаванням квасолі. Смачна гостра закуска до столу готується швидко за нашим рецептом.

Інгредієнти

  • Помідори 3,5 кг.
  • Баклажани 3 кг.
  • Перець 2,5 кг.
  • Цибуля 0,5 кг.
  • Перець пекучий 6 шт.
  • Квасоля 0,5 кг.
  • Олія 250 г.
  • Зелень кінзи 1 пучок
  • Кріп, петрушка, сіль, перець

Рецепт приготування салату:

Відварити квасолю до готовності. Баклажани порізати кубиками, обсмажити. Цибулю порізати кубиками, обсмажити. Перець порізати соломкою, обсмажити.

Помідори перемолоти, виляти в каструлю і довести до кипіння. Додати туди обсмажені овочі, подрібнений перець пекучий і варити 20 хвилин.

Розкласти ікру в банки і стерилізувати 30 хвилин, закрутити металевими кришками.

Приємного смаку!