» » Як засолити сало в банку? Сало в розсолі.

Як засолити сало в банку? Сало в розсолі.

Сало в розсоліСало в розсолі
Як засолити сало в банку? Правильний рецепт тривалого зберігання сала в розсолі в скляній банці.
Сьогодні будемо солити дуже смачне сало з часником та перцем. Сало виходить м'якеньким та робиться дуже легко за нашим рецептом з фото.

Інгредієнти

  • На літрову банку
  • Вода 600 мл.
  • Сало 700 г.
  • Часник 3-4 зубці
  • Перець мелений
  • Суміш перців горошком 6-8 шт.
  • Сіль 4 ст. л.
  • Лавровий лист 1 шт.

Рецепт приготування сала:



Як засолити сало в банку? Сало в розсолі.


Готуємо розсіл - воду вилийте у каструлю, додайте 4 столових ложки солі (не бійтеся сало в себе багато солі не візьме).
До суміші додаємо перець горошком і мелений перець, також покладіть 1 лавровий лист.

Як засолити сало в банку? Сало в розсолі.


Тим часом приготуємо сало. Порізати часник і сало на невеликі шматочки.

Як засолити сало в банку? Сало в розсолі.


Покласти на дно банки спочатку кілька частинок часнику, потім сало і так заповнюємо банку. Сало вкладати щільно.

Як засолити сало в банку? Сало в розсолі.

Як засолити сало в банку? Сало в розсолі.

Як засолити сало в банку? Сало в розсолі.


Коли закипів розсіл, зразу заливаємо його у банку з салом і закриваємо кришкою. Заливайте поступово щоб не лопнула банка. Постарайтеся ложкою вибрати весь перець до банки коли будете заливати розсіл.

Як засолити сало в банку? Сало в розсолі.


Поставити сало в банці вихолодити, а потім у холодильник.
Через 1-2 дні сало готове до споживання.

Приємного смаку!

Схожі рецепти

Варене сало із спеціями
Варене сало за цим рецептом виходить ніжне та смачне. Таким салом не соромно пригостити навіть неочікуваних гостей - найсмачніша українська страва. Простий рецепт приготування сало варене з оцтом із спеціями. Сьогодні готую варене сало з меленим перцем та сало з зеленню та часником.
Сало з перцем
Сало з перцем готуємо вдома швидко та смачно. Цей рецепт оцінять ті, хто любить сало саме з червоним перцем, з яскравим насиченим ароматом, трохи «гостреньким».
Запечене сало у фользі
Запечене сало у фользі виходить дуже смачним та ніжним, з ароматом прянощів. Сало запечене у фользі в духовці приготувати просто за нашим рецептом з фото. Запечене сало з часником в духовці відмінна закуска на кожен день та свята.
Рецепт соління сала
На Україні споконвіку полюбляють сало - як свіже так і засолене в банці. Знаю з десяток рецептів засолювання сала, частіше користуюся цим простим і надійним рецептом. Засолити сало в скляній банці дуже легко, рецепт з фото. Сало засолене по домашньому - найкорисніший продукт.
Корнішони «Особливі»
Консервовані корнішони - маленькі огірочки розміром не більше 8 см. Саме такі огірки будемо використовувати для маринування. Готуємо корнішони мариновані, рецепт приготування.
Малосольні огірки за добу
Малосольні огірки швидко і зі смаком, рецепт приготування з фото. Цей рецепт малосольних огірків готується дуже легко і вже огірочки можна вживати через добу. На відміну від традиційних солоних огірків мариновані малосольні огірочки готуються за лічені години. Зазвичай малосольні огірки готують

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору