Як засолити сало в банку? Сало в розсолі.

Сало в розсоліСало в розсолі
Як засолити сало в банку? Правильний рецепт тривалого зберігання сала в розсолі в скляній банці.
Сьогодні будемо солити дуже смачне сало з часником та перцем. Сало виходить м’якеньким та робиться дуже легко за нашим рецептом з фото.

Інгредієнти

  • На літрову банку
  • Вода 600 мл.
  • Сало 700 г.
  • Часник 3-4 зубці
  • Перець мелений
  • Суміш перців горошком 6-8 шт.
  • Сіль 4 ст. л.
  • Лавровий лист 1 шт.

Рецепт приготування сала:

Як засолити сало в банку? Сало в розсолі.

Готуємо розсіл – воду вилийте у каструлю, додайте 4 столових ложки солі (не бійтеся сало в себе багато солі не візьме).
До суміші додаємо перець горошком і мелений перець, також покладіть 1 лавровий лист.

Як засолити сало в банку? Сало в розсолі.

Тим часом приготуємо сало. Порізати часник і сало на невеликі шматочки.

Як засолити сало в банку? Сало в розсолі.

Покласти на дно банки спочатку кілька частинок часнику, потім сало і так заповнюємо банку. Сало вкладати щільно.

Як засолити сало в банку? Сало в розсолі.

Як засолити сало в банку? Сало в розсолі.

Як засолити сало в банку? Сало в розсолі.

Коли закипів розсіл, зразу заливаємо його у банку з салом і закриваємо кришкою. Заливайте поступово щоб не лопнула банка. Постарайтеся ложкою вибрати весь перець до банки коли будете заливати розсіл.

Як засолити сало в банку? Сало в розсолі.

Поставити сало в банці вихолодити, а потім у холодильник.
Через 1-2 дні сало готове до споживання.

Приємного смаку!