» » Мариновані печериці нашвидкуруч

Мариновані печериці нашвидкуруч

мариновані печериці нашвидкуруч

Мариновані печериці нашвидкуруч - смачні та швидко готуються. Рецепт маринування шампіньйонів з покроковим описом. Через тиждень гриби вже можна куштувати, додавати в різноманітні страви та салати.

Зберігати такі мариновані шампіньйони можна декілька місяців у холодильнику.

Інгредієнти

Печериці 1 кг.
Маринад:
Вода 1 л.
Оцет винний білий 6% 150 мл.
Цукор 2 ст. л.
Сіль 2 ст. л.
Перець горошком чорний і білий 15 шт.
Гвоздика 5 шт.
Лавровий лист 3-5 шт.
Часник 5 зубців

Мариновані печериці рецепт з фото

Почистити гриби (відрізати низ ніжки), помити від бруду.

Закип'ятити воду, додати гриби і варити 5 хвилин, після чого злити воду.

Приготувати маринад, довести до кипіння. Додаємо печериці в маринад і варимо 7-10 хвилин. Якщо немає винного оцту можна замінити 9% оцтом, якого знадобиться 100 мл.

печериці мариновані рецепт

Зняти маринад з плити і залишити до повного охолодження.

Банки помити, стерилізувати будь-яким способом.

Розкласти гриби по банках, додати часник, залити маринадом і закрити кришками.

Зберігати мариновані печериці у холодильнику.

Приємного смаку!

Схожі рецепти

Рецепт маринованих опеньок на зиму
Мариновані опеньки на зиму - простий, а головне швидкий рецепт приготування маринованих опеньок на зиму. Смачні мариновані гриби за годину.
Солодкі мариновані огірки на зиму
Солодкі мариновані огірки - відмінна закуска взимку до других страв. Рецепт маринованих солодких огірків на зиму, приготування і фото.
Мариновані опеньки на зиму
Мариновані опеньки на зиму - простий та швидкий в приготуванні рецепт. За одну годину ви приготуєте мариновані гриби. Взимку до маринованих опеньок додають мілко порізану цибулю, або в різні салати, гарно гриби поєднуються з другими стравами.
Мариновані гриби на зиму
Мариновані гриби - смачна закуска до свят або на кожен день. З грибів готують багато різних страв. Цей рецепт підійде для маринування опеньків, печериць, глив, білих, підберезовиків, красноголовців, маслюків.
Печериці по-венесуельські
Печериці можна купити будь-коли на протязі року, тому до вашої уваги простий рецепт смачних грибів по-венесуельські. Мариновані грибочки можна приготувати до вечері, легко готувати та дуже смачно.
Консервовані шампіньйони по-домашньому
Консервовані гриби - найкраща закуска на святковому столі. Але не всі вміють правильно приготувати консервовані шампіньйони на зиму. Дізнайтеся легкий рецепт заготівлі печериць на зиму рецепт з покроковим описом.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору