» » Варення з черешні без кісточок

Варення з черешні без кісточок

Варення з черешні без кісточокВарення з черешні без кісточок

Червона черешня - дуже корисна та смачна ягода. Щоб зберегти смак літа на зиму, рекомендуємо рецепт варення з черешні без кісточок. Таке варення готується в один прийом.

Інгредієнти

  • Стигла черешня 500 г.
  • Цукор 600 г.
  • Вода 1 стакан
  • Лимонна кислота 3-4 г.
  • Ванільний цукор 3-4 г. за смаком

Рецепт приготування варення з черешні

З даної кількості інгредієнтів виходить 2 півлітрові банки смачного варення.

Помити черешні, перебрати і видалити плодоніжку. Видавити кісточки.

В каструлю налити воду, додати цукор і поставити варитись на невеликий вогонь. Помішувати і довести цукровий сироп до кипіння.

Знімаємо каструлю з сиропом з вогню. Підготовлені черешні залити гарячим сиропом і варити впродовж 30-35 хвилин.

Знімайте піну що з'являється при варці, і обов'язково періодично помішуйте. Перед закінченням додати лимонну кислоту, і ванільний цукор за смаком.

Варення з черешні без кісточок готове.

Стерилізувати заздалегідь півлітрові банки і металеві кришки. Наповнити банки варенням з черешні до країв, накрити кришками.

Закрутити кришки ключем, перевернути банки догори низом і накрити ковдрою. Залишити до повного охолодження.

Банки з варенням зберігати в прохолодному місці.

Варення з черешні без кісточок

Приємного смаку взимку!

Схожі рецепти

Варення з полуниці з м'ятою
Оригінальний рецепт варення з полуниці з додаванням м'яти та лимону. М'ята додасть легку пікантність, освіжаючи смак, а лимон - кислинку. Ароматне полуничне варення з м'ятою і лимоном, рецепт з фото.
Мариновані гриби на зиму
Мариновані гриби - смачна закуска до свят або на кожен день. З грибів готують багато різних страв. Цей рецепт підійде для маринування опеньків, печериць, глив, білих, підберезовиків, красноголовців, маслюків.
Полуничне варення в духовці
Існує багато рецептів приготування варення з полуниці на зиму. До вашої уваги простий та оригінальний рецепт варення з полуниці в духовці. Готувати варення дуже легко, постійно стояти та помішувати не треба. Ароматне варення з полуниці вийде з цілими ягодами, та великою кількістю солодкого сиропу.
Варення з груш
Ароматне варення з груш - гарний варіант консервації на зиму. Солодке та смачне варення обов'язково сподобається дітям. Прозорий сироп, грушки добре зберігають форму, та не розварюються. Рецепт приготування грушевого варення з фото.
Варення з абрикосів
Варення з абрикосів дуже смачне і ароматне варення. Цей рецепт мені дістався від бабусі. Простий рецепт приготування варення з абрикосів, фото та покроковий опис. За цим рецептом консервації абрикос виходить густе варення.
Варення з вишні
Варення з вишні у зимову пору прекрасно підійде для пирога, бо зварене без кісточок у власному соці вишень. Смачне, ароматне вишневе варення корисне для здоров'я, рецепт приготування з фото.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору