Домашній майонез в блендері

Домашній майонез в блендері

Домашній майонез набагато корисніший ніж в магазині, густий і готується не більше 5 хвилин. Для приготування домашнього майонезу використовуйте блендер. При приготуванні домашнього майонезу можете додавати приправи за вашим смаком.

Інгредієнти

  • Олія рафінована 200 мл.
  • Яйце
  • Цукор 1 ч. л.
  • Сіль 1/4 ч. л.
  • Оцет 9% 1 десертна ложка
  • Гірчиця 1 ч. л.

Рецепт приготування домашній майонез

При готуванні домашнього майонезу оцет можна замінити 2 ст. л. лимонного соку.

Краще взяти зразу скляну банку, в якій буде зберігатись майонез, і висипати в неї всі інгредиєнти. Яйця повинні бути обовязково кімнатної температури.

Починайте збивати на самій маленькій швидкості, поки не зіб’ється яйце. Головне щоб насадка блендера була на самому дні посуди в якій збиваєте. Поки не зіб’ється до половини – не переміщайте блендер. Збивати до однорідної білої маси (при використанні домашніх яєць, майонез буде з жовтим відтінком).

Якщо вам потрібен більш рідкий майонез, додайте небагато води і знову збийте блендером.

Домашній майонез готовий, після того як скуштуєте вже не захочете купувати в магазині.