» » » Повидло з слив на зиму

Повидло з слив на зиму

Повидло з слив на зимуПовидло з слив на зиму

Повидло з слив на зиму - простий домашній рецепт, смачний солодкий десерт і начинка для пиріжків, пирогів. Рецепт приготування повидла з білих слив, покроковий опис.

Інгредієнти

  • Білі сливи 1 кг.
  • Цукор 0,5 кг.
  • Вода 50 мл.

Рецепт приготування повидло з слив

Підготувати півлітрові баночки і металеві кришки - помити з содою, стерилізувати будь-яким способом.

Помити сливи, вийняти кісточки (в рецепті вказана вага без кісточок).

повидло з слив

Складаємо сливи без кісточок в каструлю з товстим дном, додаємо воду. Варити накривши кришкою як закипить 10-15 хвилин. Сливи стануть м'якими.

повидло з слив

Зняти з вогню, за допомогою блендера перетерти все до однорідної маси. Додаємо цукор і ставимо варитися на вогонь.

Як закипить, варити 40 хвилин, періодично помішувати. Варити сливи на маленькому вогні, прикривши каструлю кришкою.

Готове повидло розлити по підготовленим півлітровим банкам і закрутити кришками. Охолоджувати банки з варення не перевертаючи.

повидло з слив на зиму

Коли повидло охолоне стане густішим. Смачне повидло з слив готове!

Приємного смаку взимку!

Схожі рецепти

Варення з черешні без кісточок
Червона черешня - дуже корисна та смачна ягода. Щоб зберегти смак літа на зиму, рекомендуємо рецепт варення з черешні без кісточок. Таке варення готується в один прийом.
Повидло з абрикосів
Повидло з абрикосів - це гарна начинка для пирогів та пиріжків взимку, та смачний десерт до чаю. Абрикосове повидло рецепт приготування з фото.
Повидло з груш
Повидло з груш просте в приготуванні та дуже смачне. З повидлом можна приготувати взимку смачні пироги, млинці, рулети. До вашох уваги покроковий рецепт приготування повидла з грушок.
Абрикосове варення половинками
Смачне абрикосове варення половинками нагадає вам щедре літо. За нашим рецептом абрикоси залишаються цілими та смачними. Чай з таким варенням з абрикос взимку додасть сили та енергії.
Повидло з яблук
Повидло з яблук простий рецепт смачного та густого повидла. Для яблучного повидла виберіть свіжі ароматні яблука. Консервоване повидло виходить густе, підійде для домашньої випічки взимку. Дізнайтесь як готувати густе яблучне повидло, фото та поради.
Варення зі слив. Як варити сливове варення на зиму?
Варення зі слив виходить з кисло-солодким смаком, і чудово підходить до оформлення десертів. Як варити сливове варення на зиму? Цей рецепт дуже простий, варення з білих слив вариться за один раз і добре зберігається взимку. Варення з сливок - одне з найсмачніших, ароматних та корисних.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору