Печінкові млинці з начинкою

Печінкові млинці з начинкоюПечінкові млинці з начинкою

Печінкові млинці з овочевою начинкою дуже ніжні, легко готуються – це відмінна закуска на Новий рік, День народження та інші свята. Начинку для млинців з печінки можна змінювати на власний розсуд – це може бути сирна, грибна, м’ясна. Пропоную рецепт печінкових млинців з яєчно-овочевою начинкою, фото та покрокове приготування.

Інгредієнти

  • Для млинців
  • Печінка свиняча або яловича 450 г.
  • Печінка куряча 450 г.
  • Молоко 500 мл.
  • Яйця 4 шт.
  • Борошно 6 ст. л.
  • Олія 4 ст. л.
  • Сіль, перець за смаком
  • Для начинки
  • Морква 0,5 кг.
  • Яйця 10 шт.
  • Майонез 3-4 ст. л.
  • Цибуля 4 шт. середнього розміру
  • Сметана 2 ст. л.

Рецепт приготування рулетиків з начинкою

Для млинців перетерти в чаші блендера, або перемолоти на м’ясорубці печінку.
Добавити борошно, яйця, молоко і ще раз добре перетерти блендером до однорідно маси.

перетерти блендером печінку, яйця, борошно, молоко

Тісто має бути по консистенції як на тонкі млинці. Добавити олію і ще раз добре перемішати.

Тісто має бути по консистенції як на тонкі млинці

З тіста насмажити тонких млинців.

З тіста насмажити тонких млинців

Для начинки відварити яйця, і перетерти їх із майонезом до однорідної маси, посолити, поперчити за смаком.

зробити начинку для млинців

Моркву натерти на великій терці, цибулю нарізати кільцями четвертинками і обсмажити на олії до готовності. В кінці добавити сметану і добре перемішати, посолити, поперчити за смаком.

зробити начинку для млинців

Змазати млинець яєчною масою, викласти смажену моркву з цибулею і закрутити у рулет.

змазати млинці начинкою

Печінкові млинці з овочевою начинкою готові! Дуже смачна холодна закуска на свята та на кожен день.

печінкові млинці з овочевою начинкою
печінкові млинці з овочевою начинкою

Приємного маку!