Млинці з несолодкою начинкою

Млинці з несолодкою начинкоюМлинці з несолодкою начинкою

Млинці з несолодкою начинкою – смачна закуска на святковий та повсякденний стіл. Приготуємо сьогодні млинці з начинкою з смажених грибів, твердого сиру та відвареного курячого філе. Смачні млинці з начинкою готувати просто, завдяки покроковому опису та фото.

Інгредієнти

  • Для млинців:
  • Молоко 500 мл.
  • Яйця 2 шт.
  • Олія 2 ст. л.
  • Цукор 1 ст. л.
  • Борошно 200 г.
  • Для начинки:
  • Гриби 300 г.
  • Куряче філе 300 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Сир твердий 200-300 г.

Млинці з начинкою рецепт

Молоко підігріти до кімнатної температури. Добавити збиті яйця, олію, сіль, цукор, борошно, все ретельно перемішати. Поставити у холодильник на 30 хвилин.

Молоко підігріти до кімнатної температури. Добавити збиті яйця, олію, сіль, цукор, борошно, все ретельно перемішати

Спочатку тісто може здаватись рідкуватим, але коли воно постоїть у холодильнику, стане густішим.

На сковорідці насмажити тонких млинців.

На сковорідці насмажити тонких млинців

Для начинки кряче філе відварити, охолодити, порізати мілкими кубиками.

відварити куряче філе

Гриби і цибулю порізати мілкими кубиками, обсмажити на сковорідці з додаванням олії до готовності.

Гриби і цибулю порізати мілкими кубиками, обсмажити на сковорідці

Сир натерти на великій терці. Змішати всі інгредієнти для начинки.

Сир натерти на великій терці. Змішати всі інгредієнти для начинки

Якщо начинка буде сухуватою, можна добавити трішки бульйону, в якому варилося куряче філе. Посолити, поперчити за смаком.

Викласти начинку на млинці і завернути навхрест.

Викласти начинку на млинці
млинці завернути навхрест
млинці завернути навхрест

Млинці можна і так споживати, а можна обсмажити їх ще на сковорідці.

Млинці готові до споживвання
обсмажити млинці на сковорідці

Смачні млинці з начинкою готові. Подавати на стіл теплими.

Смачні млинці з начинкою готові

Приємного смаку!