Млинці з м’ясом або ліниві чебуреки

млинці

Рецепт приготування млинців з м’ясом або як їх ще називаю – ліниві чебуреки. Такі млинці з м’ясом просто готувати, вони виходять соковиті та смачні.

Інгредієнти

Яйця 3 шт.
Молоко 0,5 л.
Цукор 1 ч. л.
Олія 1 ст. л.
Сіль, сода дрібка
Борошно 2 ст. л.
Начинка для млинців:
Фарш 0,5 кг.
Цибуля 1 шт.
Сіль, мелений перець за смаком

Рецепт приготування млинців

Спочатку приготувати тісто для млинців – змішати яйця з борошном.

млинці рецепт

Додати дрібку соди і солі, цукор, олію, молоко. Збити все до однорідної маси.

млинці рецепт

Якщо у вас тісто вийшло дуже рідке то додайте ще борошна, а якщо навпаки густе, то додайте ще молока.

Тісто для млинців готове, залишити його щоб постояло 30 хвилин.

млинці рецепт

Смажити млинці на сковорідці.

Приготувати начинку для млинців – цибулю мілко порізати і додати до фаршу, також додаємо трохи солі і меленого перцю.

млинці рецепт

Беремо млинець, розрізаємо його навпіл, тонким шаром розподіляємо начинку по поверхні і згортаємо його до середини в 2 частини.

Так готуємо всі млинці, залишилось їх тільки підсмажити.

млинці рецептмлинці рецепт

Збити декілька яєць, обмокаємо кожен млинець в цій суміші і смажимо на сковороді з кожного боку приблизно по 2 хвилини.

млинці рецептмлинці рецепт

Млинці з м’ясом готові.

млинці

Приємного смаку!