Вершкове морозиво

Вершкове морозивоВершкове морозиво

Смачне вершкове морозиво можна зробити з молока або вершків в домашніх умовах. Солодке та ніжне за смаком сподобається дітям та дорослим. Рецепт приготування вершкового морозива.

Інгредієнти

  • Вершки або молоко 600 мл
  • Цукор 150-200 г (за смаком)
  • Яєчні жовтки 3 шт.
  • Ванілін 1 пакетик

Рецепт приготування вершкового морозива

Жовтки змішайте з ваніліном та цукром, перетерти. Вершки вилити у каструлю поставити на вогонь, додати перетерті жовтки. Варити постійно помішуючи, поки суміш трохи загусне і пропаде піна з поверхні – приблизно 10-15 хвилин. Збити суміш блендером, залишити, щоб охолола.

Вилити морозиво по формочках для морозива та поставити у морозилку.

Через 3-5 годин морозиво готове до споживання. Перед подачею до столу морозиво прикрасити тертим шоколадом або додати фрукти.

Вершкове морозиво

Приємного смаку!