Густий молочний кисіль

Густий молочний кисільГустий молочний кисіль

Ніжний та смачний десерт – густий молочний кисіль родом з дитинства. Молочний кисіль дуже полюбляють діти, і у різному вигляді від гарячого – текучого до холодного – густого. Рецепт молочного киселю з описом до вашої уваги.

Інгредієнти

  • Молоко 1 л.
  • Цукор 100 г.
  • Крохмаль 3 ст. л. з гіркою
  • Ванільний цукор 1 пакетик

Як приготувати молочний кисіль

Налити у стакан холодне молоко. Насипати крохмаль і розмішати до повного розчинення.

Молоко, що залишилось вилити у каструлю і закип’ятити, як закипить вогонь зменшити на самий маленький. Тепер всипати в каструлю цукор і розмішати.

Після чого влити тоненькою цівкою молоко з стакану, помішуючи постійно. Варити 5 хвилин, помішувати суміш.

По закінченню додати ванільний цукор і ще раз добре перемішати.

Молочний коктейль смакує в гарячому або холодному вигляді. Якщо любите холодним поставити у холодильник, кисіль стане дуже густим, що можна їсти ложкою.

Густий молочний кисіль

Приємного смаку!