Морозиво з абрикосами

Морозиво з абрикосамиМорозиво з абрикосами. Рецепт абрикосового морозива

Смачне, домашнє морозиво з абрикосами і вершками обов’язково порадує ваших діток. Рецепт неперевершеного абрикосового морозива з покроковим описом.

Інгредієнти

  • Абрикоси 350-400 г.
  • Цукор 150 г.
  • Йогурт 450 г.
  • Вершки 35% 350 г.
  • Ванільний цукор 1 ч. л.

Рецепт приготування морозива

 

Стиглі абрикоси помити, розділити на половинки, видаливши кісточки. Покласти в каструлю, засипати цукром. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння, охолодити.

 

Вершки збити до стійких піків і добавити в охолодженні абрикоси.
Додаємо йогурт, ванільний цукор і гарно перемішати блендером.
Поставити у морозилку на 7 годин. Для рівномірного заморожування, бажано перемішувати кожні пів години.

 

Прикрашаємо готовий десерт листочками м’яти, чи варенням.

Приємного смаку!

 

Морозиво з абрикосами

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *