Шоколадні млинці

Шоколадні млинціШоколадні млинці
Шоколадні млинці – кулінарні вироби з рідкого тіста, рецепт приготування млинців з фруктами. Гарно шоколадні млинці смакують з чаєм або кавою і є найулюбленішим десертом для дітей.
При випічці млинців перший зазвичай не виходить через те, що сковорода не розігрілася до потрібної температури або навпаки сильно розжарилася. Наступні млинці печуться добре, тому що тісто не дає перегрітися сковороді і встановлюється оптимальний температурний режим для випічки млинців.

Інгредієнти

  • Шоколад 100 г.
  • Молоко 1 ст.
  • Вершки 0,5 ст.
  • Какао – порошок 2 ст. ложки
  • Борошно 200 г.
  • Яйця 2 шт.
  • Цукор 1 ст. л.
  • Фрукти консервовані або варення 100 г.

Рецепт приготування млинців:

Розігріти на слабкому вогні шоколад і молоко, помішуйте до повного розчинення. Додати вершки, какао-порошок, борошно, цукор та яйця.
Усе добре збити, додати олію і ще раз добре перемішати.

Посмажити млинці на розпеченій сковорідці, без змащення її олією, обсмажувати з обох боків.
Млинці скласти трикутниками, викласти на блюдо, прикрасити консервованими фруктами або варенням.

Приємного Вам смаку!