Запечені груші з сиром, медом та горіхами

Запечені груші з сиром, медом та горіхамиЗапечені груші з сиром, медом та горіхами
Груші запечені з домашнім сиром, медом та волоськими горіхами – ніжний десерт, який принесе вам насолоду. Для приготування вибирайте великі грушки. В якості горіхів можна взяти волоські горіхи, мигдаль, фундук і т.д. Покроковий рецепт з фото приготування запечених в духовці груш з начинкою.

Інгредієнти

  • Грушки 2 шт.
  • Мед 1 ст.л.
  • Сир 100 г.
  • Горіхи 20 г.
  • Сік лимону 1 ст. л.
  • Кориця дрібка
  • Сметана 1 ст. л.

Рецепт приготування

Груші помити та обтерти паперовим рушником.

Запечені груші рецепт

Розріжте груші навпіл, вийміть середину з насінням.

Запечені груші рецепт

Збризнуть груші лимонним соком і посипте корицею.

Запечені груші рецепт

Змішайте в мисці сир, мед, подрібнені горіхи, сметану.

Запечені груші рецепт

Викладіть в заглиблення грушок отриману начинку.

Запечені груші рецепт

Замотайте кожну половинку грушки у фольгу.
Покладіть на деко і налийте трішки води.

Запечені груші рецепт

Поставте запікатися в нагріту до 220 градусів духовку на 30-40 хвилин.

Тривалість приготування залежить від сорту грушок. Готовність можна перевірити зубочисткою.

Запечені груші готові, знімаємо фольгу та смакуємо ніжний , солодкий десерт з кавою або чаєм. Дітям притрушую груші зверху ще цукровою пудрою, смакота!

Запечені груші

Приємного смаку!