» » Морозиво вершкове

Морозиво вершкове

Морозиво вершковеМорозиво вершкове
Домашнє вершкове морозиво смачне та корисне для дітей, особливо влітку.
Приготовлене за цим рецептом морозиво вершкове, по жирності і смаку походить на «радянський» пломбір. Рецепт приготування морозива з вершками вдома, поради та фото.

Інгредієнти

  • Вершки 300 мл. (35%)
  • Молоко 300 мл.
  • Цукор 200 г. цукру (можна зменшити за смаком)
  • Яєчні жовтки 5 шт.

Рецепт приготування вершкове морозиво:


Налити молоко в каструлю, нагріти до кипіння, прибрати пінку і охолодити до кімнатної температури.

Жовтки з'єднати з цукром, збити до однорідного стану.

Морозиво вершкове

Морозиво вершкове


Продовжуючи збивання, влити молоко тонкою цівкою в жовтки з цукром і поставити суміш на маленький вогонь.
Нагріваємо до загустіння (не давати кипіти суміші), весь час помішуючи дерев'яною ложкою. Вимкнути вогонь і дати масі охолонути. Готовий, остиглий крем потрібно ще більше охолодити в холодильнику.

Морозиво вершкове


Збити попередньо охолоджені вершки (як тільки вершки будуть тримати форму - збивання припинити), з'єднати з охолодженим кремом і перемішати.

Морозиво вершкове

Морозиво вершкове


Перекласти майбутнє морозиво в зручну ємність, накрити кришкою і помістити в морозилку. Через 3 години дістати з морозилки морозиво і збити його в охолодженій мисці міксером. Збиту масу знову помістити в морозилку.

Морозиво вершкове


Вершкове морозиво ще раз збити через 3 години і наповнити ним формочки і відправити в морозилку до повної заморозки. Після заморозки його можна залишити зберігатися в морозилці тривалий час.

Перед подачею на стіл, бажано, морозиво посипати тертими горіхами або шоколадом і помістити на півгодини в холодильник (не в морозилку).

Морозиво вершкове


Поради:
якщо щось пішло не так і жовтки згорнулися, можна спробувати виправити становище після закінчення приготування крему і його охолодження збити крем блендером для подрібнення жовтків.
для додання вершковому морозиву додаткового аромату і смаку, в крем можна ввести невелику кількість подрібнених в пюре бананів або інших фруктів.

Приємного смаку!

Схожі рецепти

Апельсиновий лимонад
Апельсиновий лимонад - смачний, освіжаючий, корисний, в міру солодкий напій (з 1-го апельсина виходить 2 літри напою). Рецепт приготування лимонаду з апельсинів дуже простий та швидкий.
Морозиво зі згущеним молоком
Натуральне морозиво можна приготувати вдома, своїми руками. Воно буде смачним, не буде містити шкідливих добавок, хімії і барвників. Це, мабуть, найпростіший рецепт морозива зі згущеним молоком в домашніх умовах. Згущене молоко я готую вдома.
Морозиво з молока
Морозиво з молока зроблене в домашніх умовах нічим не поступається магазинному пломбіру. Домашнє морозиво з молока корисне та поживне - солодкі ласощі для дітей та дорослих. Дивіться рецепт з фото приготування морозива - смачний солодкий десерт.
Бананове морозиво
Бананове морозиво можна приготувати за лічені хвилини. Смачне морозиво для дітей та дорослих з бананом та шоколадом. Рецепт бананового морозива з фото та описом. Замість банана можете використовувати любі заморожені фрукти на ваш смак.
Домашнє шоколадне морозиво
Запитайте у дітей, яке ласощі у них найулюбленіші. І вам дадуть відповідь хором: морозиво! Морозиво - це не просто десерт, це задоволення, прохолода в спекотний день. Воно здатне подарувати дорослому хвилини радості повернення в дитинство. Морозиво корисно в тому випадку, коли складається з
Морозиво з маскарпоне
Готуємо смачне морозиво з молока та з додаванням сиру маскарпоне в домашніх умовах. Рецепт смачного морозива з вершків та молока.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору