Сирна паска без випікання

Сирна паска без випіканняСирна паска без випікання
Сирна паска без випікання – смачний солодкий десерт до Великодня. Рецепт приготування сирної паски дуже простий.
Дізнайтесь як легко готувати сирну паску без випічки. Цей рецепт з розрахунку на 2-ох кг форму для паски. У мене форма на 0.5 кг тому всі інгредієнти розділяю на 4 частини.

Інгредієнти

  • Сир 2 кг.
  • Сметана 250 г.
  • Масло 200 г.
  • Цукор 2 ст.
  • Ізюм 200 г.
  • Чорнослив 200 г.
  • Ванілін, марля

Рецепт приготування сирної паски:

Сухофрукти залити гарячою водою, дати постояти 20 хвилин.

Сирна паска без випікання

Потім воду злити, обсушити на паперовому рушникові і порізати маленькими кубиками чорнослив.

Сирна паска без випікання

Сир перемолоти на м’ясорубці.

Сирна паска без випікання

Додати до сиру сухофрукти, масло, цукор, сметану, все перемішати.

Сирна паска без випікання

Сирна паска без випікання

Форму для паски перевернути, поставити в глибоку тарілку.

Сирна паска без випікання

Вистелити марлю, змочену у воді так, щоб краї які звисають були такої ж величини, як і основа форми.

Сирна паска без випікання

Викласти сирну суміш у форму, закрити марлею, поставити під гніт і помістити у холодильник на 12 годин.

Сирна паска без випікання

Розвернути марлю перевернути форму на рівну поверхню або тарілку, потягнувши за марлю акуратно витягнути паску на блюдо і прикрасити пасхальною посипкою.

Сирна паска без випікання

Приємного смаку!